![]() |
Alıntı:
|
Oskar kaptan, sen kiminle geliyorsun. Teknede sana yer kalmadı...
|
Haziran 19 Organizasyon Bilgilendirmesi
Öncelikle Herkese merhaba, hafta sonu birlikte hoş vakit geçirdiğimiz, Başta hepimizi evinden alıp tekrar evine kadar bırakan Halil Abimize , yemler için 1 gün önceden hazırlık yapıp bize iş bırakmayan Ali Rıza Abimize, hoş sohpetleri ile kaynaştığımız Ramazan ve Ufuk Arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonların olduğunda dostluklar öyle gelişiyor ki kimse gün sonunda birbirinden ayrılamadı eve gidene kadar 2 yerde durup birlikte çay içtik günü siz düşünün artık... Sevgili abilerim ve kardeşlerim ekibimizde konuştuğumuz gibi Haziran 19 (PAZAR) için tekneyi tuttum burdan hepinize daha rahat ulaşabileceğim için sizlere iletiyorum, 1. Halil İplikçi 2.Ali Rıza 3.Övünç Dinç 4.Ufuk 5.Ramazan Kaçar 6. Halil Abimiz sevdiği bir arkadaşını yada ona eşlik edecek bir kardeşimizi alacak. Ekibimiz konuştuğumuz gibi , Isparoz,kopez yakalamaya gitmiyoruz sizlere söz verdiğim gibi kova dolusu kırmızılara boğacağım sizi , [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Herhangi bir sorun olması durumunda , 3 gün önce iletişime geçerseniz sevinirim , bu arada Halil Abi bu sefer mercan 400gr değil Antenli bile olabilir herkes kendine iyi baksın iyi günler dilerim. |
Övünç 19 Hazirana kadar ne yapacağız?
|
Alıntı:
bekleriz abi; hasan üstad oğlanı uğurladı(allah kavuştursun) performansını kara org. a verecektir artık ona katılırız |
Alıntı:
Ali Abi büyüksün yaaa istersen daha önce gideriz :) |
Alıntı:
|
merhaba,yarın(pazar) gününe ava çıkmayı düşünen varsa,katılabilirim,beklentinin aksine bugün hava güzel malesef plan yapmadık evde kaldık:deli: yarın da güzel görünüyor nasipse şimdiden program yapıp erkenden tekne olmadı karadan ava çıkmayı düşünüyorum.
|
Kardeşim yapalım , haklısın süper olur bir araba bulursak mercana kaçalım olmazmı?
|
Alıntı:
|
Saat 22:15. |