![]() |
Alıntı:
|
:D:D:D bugünde ava gideriz diye 07:00 de kalktım ama avlak bulacaz derken netten bu saat oldu:( havada güzel nasip değilmiş, övünç gel bari buca'ya oltayı atışın gibi zar da atıyomusun bi bakalım:D:D:D tavlamızı atar sohbet ederiz;) zaten bugün yine açıkta kaldım herhal ahahaha rüya olurda bukadarda olmaz diyorum hayır olsun bu seferde gökte ucakla tekne çarpışıyo:Dhem uçak hem tekne düşerken hem yukarı bakıp hem saklanacak biyer arıyorum:D vs vs kabus desem yeri var:D yav nerde tuhaf gösterime girmemiş rüya var bu günlerde benim rüyalarda vizyona giriyor:D:D
|
tüm dostlara kucak dolusu selamlar Sakarya'dan :) balıkta olanlara rastgelsin :)
|
a.s onur teşekkürler, malesef balığa çıkamadık ama övünç kardeşimle buluşup güzel bir gün geçirdik,balık bahane sohbet şahane prolasıyla,halil abim ile ramazan kardeşimede telefondan bağlandık:D keyifli güzel bir gün balığı aratmadı :D:D:D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kardeşim foto güzel. kıvanç tatlıtuğ ve kenan imirzalıoğlu foto çekilse böyle karizma çıkamazlar.sen de moralini bozma, nerdeyse benim kadar iyi çıkmışsın ;))
|
rastgelsin sitemizin dostluğu sanaldan reele taşınmış ne güzel:helal:
balığa gidemadiğine hiç hayıflanma ufuk mesela ben bugün şakranda sabah matya ve yengeçle baya takıldım ama nafile..sabahtan suda gördüğüm zarganalar dolayısı ile hazırlık yapıp akşama doğru tekrar çıktım ama sabah önümde oynaşan zarganalardan eser yoktu |
Hey maaşallah.. Dostlar birlikte..
Balığa niyet sohbete kısmet.. Güzel bir beraberlik ..Sizleri canı gönülden kutlarım.. Muhabbetiniz daim olsun.. |
imrendim size ahh ahh ama fotoya sigaralar girmeseymiş daha güzel olurmus :D :D Allah muhabbetinizi artırsın kardesler :D
|
Alıntı:
|
herkesin geçmiş kandilini kutlar hayırlı cumalar dilerim..
|
Saat 17:00. |