![]() |
|
Tüm dostlara hayırlı haftalar.iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.
Ufuk kardeş afiyet olsun.tabii kucağından kaçırdığında suya atlamadıysa.:):helal::)Şaka şaka. |
Cümleten selamunaleyküm..
Düm dostlara hayırlı işler bol kazançlar.. Alıntı:
Hayrettin abi sanada günaydınlar.. |
hepinize hayırlı haftalar dostlarım..dün şakranda kerterizimi saat 11-23 arası
kısa aralarla devamlı denememe rağmen sonuç sevgili önder gibi sıfır..geçen hafta bir vuruş alıp becerememiştim bu hafta vuruşta yoktu.. avlakta önümdeki zıpkınlı balık adamla da konuştum abi 2 çipura gördüm sen yakalasan bir hafta göbek atarsın dedi eğer doğru ise bu çipura bu mevsim matyaya iştahsız demekki..gelecek sefere sübye veya yengeçle uğraşacağım hepiniz kalın sağlıcakla |
Herkese merhaba iyi haftalar dilerim...
Halil Abi bak ayın 19'u geldi çattı hazırlan... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende; Sana ve tüm dostlarıma iyi haftalar dilerim. |
Yolculuk Bu gece...
Herkese mutlu günler ,
Ufuk kardeşimin söz veripte son gün sattığı :) :) avımıza nasip olursa bu gece çıkıyoruz , yolculuğumuz çeşme istikametine umarım şans yanımızda olur mahçup olmayacak şekilde döneriz tüm dostlara rastgele. |
Evet malesef dünde konuştuğumuz gibi 14-15 haziran da aranızda olamayacağım:( ama 19 haziran Allah nasip ederse beraberiz kardeşim:) zaten 2.5-3 saatle yetişemiyorum bu geceki programa:( ama livarınız dolu neşeniz daim olsun kardeşim rastgele ;);)
|
Övünç kardeş sizlere rastgele.iğneniz keskin avınız bereketli olsun.
|
Saat 22:27. |