RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

ali rıza acar 14-06-2011 13:16

Övünç' çüm rastgele. İnşallah yarın bol bol güzel resimlerle dolu paylaşımlarını bizlere aktarırsın.
Livarlarınızın taşmasını diliyorum.

Tuncay GÜNAY 14-06-2011 15:56

epey oldu kahveye gelmeyeli tümmmm dostlara DENİZLİDEN KOCAMAN SELAMMMMM

tigerson 15-06-2011 17:09

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 108602)
epey oldu kahveye gelmeyeli tümmmm dostlara DENİZLİDEN KOCAMAN SELAMMMMM

aleyküm selam Tuncay abi,bendende memlekete selamlar ;) nasıl abi oralarda av durumu :soru::D:D

Tuncay GÜNAY 15-06-2011 19:24

ve aleykümeselam ufuğum saolasın burada av çok bereketli çokkk ya ufuğum dalga mı geçiyonnn :) bilirsin burada kıçı kırık bir baraj var oradada israil sazandan başka bişi yok bende onları sevmiyorum illede izmir diyorum. mercannn karagözzz paşaaa GOPESSSS

tigerson 15-06-2011 23:05

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 108659)
ve aleykümeselam ufuğum saolasın burada av çok bereketli çokkk ya ufuğum dalga mı geçiyonnn :) bilirsin burada kıçı kırık bir baraj var oradada israil sazandan başka bişi yok bende onları sevmiyorum illede izmir diyorum. mercannn karagözzz paşaaa GOPESSSS

estağfurullah yok abi biliyorum yazları geldiğimde o israil sazanlarından ve kadifeden gına gelmişti, alabalık ve dişli yapan güzel yerler vardı benim asıl oraları merak ediyorum İnşallah durum bizim göl gibi değildir,geçen yaza kadar pek bileni olmadığından çok güzel av yapıyorduk,göl olayı dediğin gibi bitti zaten tuncay abi en son geçen seneki beş kişi gittiğimiz 20 saatlik sazan avında hepimiz eli boş dönmüştük:( 1 aya kadar nasipse geleceğim abi benim dediğim avlağa gideriz;)

rkacar 16-06-2011 07:27

gitmeyin abi bununla bak 20 saat kalmıs 1 balık tutamamıs :D :D :D ahahahahhaha

ali rıza acar 16-06-2011 07:57

Ufuk' cum Övünç olsun Ramazan olsun, bunlar senden ne istiyorlar yaa? Ben anlamadım.
İnşallah onlara dersini Çeşme de verir susturursun.
Ancak av kötü giderse ayak taban kontrolü var ona göre.
Selamlar.

rkacar 16-06-2011 08:02

hahhahahahahaha :D :D :D :D süpersin abi taban kontrolü kesin var :D :D :D :D

Halil İplikçi 16-06-2011 11:32

ramazan misina ve takımları yenilemişsin de ayak taban kontrolü yeni takımların hakkını vermeyenleri de kapsıyor :D:D:D

tigerson 16-06-2011 12:06

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 108715)
ramazan misina ve takımları yenilemişsin de ayak taban kontrolü yeni takımların hakkını vermeyenleri de kapsıyor :D:D:D

hahaahahahah Ali rıza abi koptum :D:D:D Halil abi çamaşır ipinide zorla değiştirttim ahahahahaah su geçirmez don alcem ben deyip durdu aahahahahah dedim şortla gideriz dondan önce bunları alalım:D:D:D

Saat 22:26.