![]() |
Vay vay vay...
Selamunaleyküm dostlar.. Abilerim kardeşlerim.. Muhabbeteniz bol olsun.. Bakıyorum kılıçlar kuşanılmaş hazırlıklar tüm hızı ile yapılmış.. İşin muhabbet kısmıda şahane.. Sizleri böyle görünce gururlanıyorum vallahi.. Helal olsun sizlere.. |
Alıntı:
hahahahhaa :D :D :D halil abi inşallah o gün vericem ahkkını merak etmeyin :D :D ama bu ufuk ugursuzundan cekiniyorum :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Merakla bekliyorum resimleri .. İğneniz keskin nasibiniz bol olsun.. |
Arkadaşlar malum bu gün yaşgünüm .B u da benim ikramım olsun ..Çaylar kimden???
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Eyvallah abim teşekkürler.. Tekrar nice yıllara.. Çaylarda benden olsun.. En tazesinden Şimdi demledim.. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
canım sıkıldı bak yaaaaa savulunnnn yarın İZMİRE GELEYİM de sıkıntım geçsin bariii :)
|
bu arada necati kardeş doğum günün kutlu olsun. çay için teşekkürler sakızlı fındıklı kahveni özledik bide kahve patlatsana :)
|
Alıntı:
Tuncay abi senin kafa iyice karışmış..:( Sen izmire gelmeden düzelmezsin zaten..:D:D Doğum günü benim değil ADEM VARDACIK abinin..;) Onun yeni yaşını kutladık.. o pastaşı ısmarladı bende çayları..;) :helal:Madem sen de bademli sakızlı kahve istedin buyur afiyet olsun..:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
adem abi nice yıllara :helal: ;)
necati abi den gari nerde bu paşalar:soru::D:D ramazan sen istedin bunu özellikle teknede dibine oturacam paso misinaları karıştırcam :D:D hahahahahaahah misina ayıklamaktan avlanamıycan :D sende avlanamassın deme benim rapalam var heheheheh sırtı yaparım dönüşte :D:D:deli: halil abi ramazan'nı yine malzemecide yakaladım bi tamamlayamadı takım taklavatı zaten :D yüklenme abi buna çıkmıyo balık marketlerden sonra :D ali rıza abi senide arayamadım ayağını burkmuşsun geçmiş olsun abi:'(:'( |
Saat 00:59. |