RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Tuncay GÜNAY 16-06-2011 18:55

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 108736)
Tuncay abi senin kafa iyice karışmış..:(
Sen izmire gelmeden düzelmezsin zaten..:D:D

Doğum günü benim değil ADEM VARDACIK abinin..;)
Onun yeni yaşını kutladık.. o pastaşı ısmarladı bende çayları..;)

:helal:Madem sen de bademli sakızlı kahve istedin buyur afiyet olsun..:helal:

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

haklısın necati kardeş karıştırmışım dikkatsizlik ettim PARDON hemen düzelteyim. ADEM ABİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN AİLEN İLE MUTLU UZUN BİR HAYAT DİLERİM.

Anıl ÜNALAN 16-06-2011 19:12

Balık durmuyo ama fotoğraf yayınlayamadım yine kötü oldu :/ olsun kahveye ben haber geçeyim hemen hemen her gün kişi başı ortalama 4-5 kilo istavrit bizim liman dolaylarında yakalanıyor :) bilginize :)

ustam18 17-06-2011 06:27

Tüm dostlara Hayırlı cuma lar. iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar. balığa gideceklere ise rastgele.

Necati ARAT 17-06-2011 07:11

Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar..
Cumanız mubarek olsun..

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 108771)
Tüm dostlara Hayırlı cuma lar. iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar. balığa gideceklere ise rastgele.

Hayrettin abim seninde Cuman mubarek olsun..

ovunc 18-06-2011 17:17

Dostlarla Güzel Bir gün...

Bugün hava okadar güzeldi ki evde oturarak zaman geçmezdi böyle bir havada dostlarla birlikte olup muhabbettin dibine vurup birer kahve yudumlamak şart olmuştu bizim için,

Saat 1.00 da buluştuk Ramazan ,Ufuk ve Ben eee hal böyleyken yan yana gelince ortaya çıkan ilk şey alışveriş faslı oldu yok bu kamış , bu zoka , şu iğne derken poşetler dolmuş dükkan gezmekten ayaklara karasular inmişti fakat bir okadar da keyifliydi: )

Harcadığımız enerjiyi kazanmak adına birlikte önce güzel bir yemek üstüne de kahveler şart olmuştu saatler hızlıca ilerliyor ayrılık zamanı gelirken geriye dostlarla birlikte olmanın verdiği mutluluktan kalan çerçeve işte böylece gülümsüyordu bizlere,

Dostlarıma bu güzel gün için teşekkürler...

Not: Bu arada resimde Ufuk Telefonda Hepimizin çok sevdiği Halil Abimiz ile konuşuyor kendisi yanımızda olamasada sesini duymak bize yetti onada teşekkür ederiz.

rkacar 18-06-2011 18:02

övünç ben teşekkür ederim dostum cok güzel bir gündü... ufuk eziğine teşekkür etmiyorum 2 saat bekletti beni :D :D :D :D :D :D :D

köylü 18-06-2011 20:40

hayırlı akşamlar dostlar bol bol selamlar

tigerson 18-06-2011 21:15

:D:D evet güzel bi gündü arkadaşlar, gönlümüzde Halil abinin yanında olmak vardı baktık manisa'ya gidemiyoruz kebabcısına gittik:deli: Halil abi telefonlada olsa yanındaymışız gibi hissettik:D:D yorulduğumu eve gelip de koltukta sızınca anladım :D:D

Halil İplikçi 18-06-2011 22:21

gençler ilk fırsatta manisaya, kebabı 1.elden yemek için davetlimsiniz
benim için hepiniz pırlanta gibisiniz her iki resim de çok güzel çıkmış
o masa da amma espriler olmuştur ufuğuma çok yüklenmeseydiniz bari
gelecek sefere ali abiyi de davet ederek bi aktivite yaparız..

rkacar 19-06-2011 10:55

aahhh halil abi ahh p. tesi gidiyorlar içim gidiyor ama başka bir arkadaşıma söz verdiğimden dolayı ben gidemiyorum :( nasip cumartesiye inşallah abi...

ve evet hep birlikte olmak keyif verici sizin gibi kurtlardan gerek balık gerekse hayat hakkında tecrübeler kazanmak çok önemli...

Saat 07:36.