![]() |
dostlar herkesin babalar gününü kutlar coçuklarıyla mutlu mesut nice yıllar dilerim bugün çaylar benden herkese afiyet olsun
|
Tüm dostlara hayırlı haftabaşları.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.Herşey gönlünüzce olsun dostlar.
|
Tüm dostlara hayırlı Cuma lar.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele. Yarın cumartesi malüm bizim gibi bir hafta çalışanın dört gözle beklediği bir gün.Tatlısuda Balığa çıkacaklara uyarım:Yakaladığınız balıkta yumurta olduğunu hissediyorsanız geri bırakırmısınız?Herşey gönlünüzce olsun dostlar.Sağlıcakla kalın.
|
iyi akşamlar dostlar şakranda pazar sabahı 8.00 gibi sübyeli oltamı ziyaret eden benim için sezonun ilk misafiri kaba lida yı paylaşmak istedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kalın sağlıcakla |
Alıntı:
|
Halil kardeşim, gümüş tabak gibi duruyor. Ancak Teknede yakaladığın Mercan mı? Yoksa bu kaba Lida mı?
Tebrikler ve de afiyet olsun. Görüşmek üzere. |
Alıntı:
|
Halil abi gözün aydın karadan siftahı yapmışsın;) hayırlı olsun abi nasibin bol olsun:)
|
dostlarım kutlanmaya değecek büyüklükte değil ama burada kerterizim dedik üç seferdir boş...dedik hırs yaptık anlayacağınız.. geçmiş yıllarda ilk misafirler
bu kadar rötar yapmazdı..umarım aynı noktadan yeni paylaşım konu açacak kadar yaparım Ali abicim çipuranın 400 gr ve üstünü karadan çekmenin(zig zag çizerek gelmesi) tadı bambaşka be. özledim açıkçası |
dediğin gibi halil abi cupura karadan daha güzel geliyor en büyük 700 - 800 grm lık cekmiştim aynı gün 400 gram civarı cekmiştim.... o zevk baskaydı :D belki de kıyıdan ilk cupura larımdı ondandır bilemiyorum :D :D :D
|
Saat 16:19. |