RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Anıl ÜNALAN 25-07-2011 16:23

Alıntı:

Bedri tafarından gönderildi (Mesaj 110567)
Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya.

Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel.

Herkese sağlıklı günler

Merhabalar. Asıl merakınızın karadan mı tekneden mi olduğunu belirtirseniz sizi ava davet etmek isteyecek birkaç kişi illahaki çıkacaktır. Bende haftasonları tekne turları yaptığımdan dolayı haftasonları balık avlama şansım pek olmuyor yoksa karadan veya tekneden farketmez her türlü katılım sağlayabilirdim.

Bedri 25-07-2011 18:30

Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur.
Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim.

Anıl ÜNALAN 26-07-2011 10:28

Alıntı:

Bedri tafarından gönderildi (Mesaj 110573)
Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur.
Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim.

Sende hemen hemen bizim yaşlardasın benden biraz büyük Taygun'la aynısın :) ama biz bu işe gönül vereli o kadar çok oldu ki. 6 yıl önce site kurduk(Rastgelsin) 6 ay önce tekne aldım. Yaşın bu iş için pek bi önemi yok benim görüşümce yeter ki gönül vermek mesele ve hiç bir zaman bu hobiyi terk etmemek mesele :)

Bedri 26-07-2011 12:19

Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim.
Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil.

Anıl ÜNALAN 26-07-2011 18:27

Alıntı:

Bedri tafarından gönderildi (Mesaj 110629)
Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim.
Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil.

Malzemeler geldikten sonra bir görüşme yapıp ava gidebiliriz diye düşünüyorum ;) Haftaortası bir gün müsait olursan teknemede davet etmekten çekinmem ;)

Bedri 27-07-2011 10:33

Eyvallah kardeşim sağolasın. Getirircem inşallah malzemeleri en yakın zamanda.
Haftaya datçaya gidicem, dalış yapıcam, fotoğrafları paylaşırım..
Sağlıklı günler..

Anıl ÜNALAN 29-07-2011 15:27

Haftasonu balığa gitçek olanlara şimdiden Rastgelsin.

Murat ÇAKMAKÇI 04-08-2011 18:33

HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo
Fıransızlar bizim likörüm lezzetli
Almanlar bizim şarabımız lezzetli
Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor
sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo
sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo

Anıl ÜNALAN 04-08-2011 22:09

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 111084)
HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo
Fıransızlar bizim likörüm lezzetli
Almanlar bizim şarabımız lezzetli
Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor
sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo
sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo

:) eee türklerin herşeyi farklıdır abi :)

Anıl ÜNALAN 28-10-2011 16:00

Haftasonu hava esintili olsada gidecek olan arkadaşlara şimdiden Rastgelsin.
Kazasız belasız avlar dilerim.

Saat 11:28.