![]() |
Alıntı:
|
Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur. Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim. |
Alıntı:
|
Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim. Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil. |
Alıntı:
|
Eyvallah kardeşim sağolasın. Getirircem inşallah malzemeleri en yakın zamanda.
Haftaya datçaya gidicem, dalış yapıcam, fotoğrafları paylaşırım.. Sağlıklı günler.. |
Haftasonu balığa gitçek olanlara şimdiden Rastgelsin.
|
HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo Fıransızlar bizim likörüm lezzetli Almanlar bizim şarabımız lezzetli Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo |
Alıntı:
|
Haftasonu hava esintili olsada gidecek olan arkadaşlara şimdiden Rastgelsin.
Kazasız belasız avlar dilerim. |
Saat 11:28. |