![]() |
Alıntı:
Yarın nasipse gideceğim çok güzel yapar kendisi.:D:D:D Senin yerinede yiyeceğim abi sen canını sıkma.:) |
Alıntı:
:hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: Ben anlamam kardeş aklıma düşürdün.. Bende isterim.................... |
Alıntı:
|
Bu böğrek işini annane çok iyi yapar benimde :) 5-6 taneden aşağı yemem yaptığında.
Annede iyi yapıyor ama annane gibi olmuyo :) |
Alıntı:
5-6 mı O zaman yapamıyor..:P Çünki Çiğ Böreğin hası (tatarlar iyi Bilir) çay tabağı kadar olur bu yöntem makbuldür..;) İşte o zaman 30-40 tane yenir..;) Ananenin yaptığındanda ayrıca 10 taneden aşşağı yersem doymam alimallah..;) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
valla çiğ boreklerı kacırmısın yaww wkaldımı baska çiğ börek :D:D:D:D yemege duskun bırısı olarak valla ısterım bende cığborek :P:P:P:P |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Murat yeni geldi ona sor..:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
MURAT KARDESSS SESIMMM GELIMIIIII KESILER NEREDEEEE KEDILERRRRR :helal::helal::helal: |
Bu sene hep yağmur, hep fırtına :( insanda psikoloji bırakmadı hava.
Gerçi iyi bir yandan hem yeraltı suları birikiyo hem barajlar doluyo mis gibi :) |
Alıntı:
Bi KEDİ gördüm sankiiiiiii:P. Evet gördüm gördüm bi KEDİ gördüm:D:D:D |
[quote=Murat ADAK;72633]Bi KEDİ gördüm sankiiiiiii:P.
Evet gördüm gördüm bi KEDİ gördüm:D:D:D[/QUOTEbalıklar bıttı anlasılan muratta :D:D:D:D:D:D |
oh oh ohhh
birisi çiğ böğrek demiş :D bizde de özel günlerin böğreğidir bu. Tatarlık var kanımızda ;) Allah nasip ederde bir organizasyon olursa annemi kandırabilirsem yaptırır getiririm. Gerçi soguyunca pek güzel olmaz ama ısıttırırız yolda bir fırında. |
Alıntı:
Birde bunu en az 30 kişiyle çarp :) hatta bazılarını 2 kişiden say :D Bir çuval un lazım :D |
ya unu munu önemli degilde
o kadar kalabalığı doyuracak kadar yaptırabilirsek anneye problem yok. Olmadı bir oklavada ben alır açarım size napalım :D:D:D |
Bu çocuk kaçar.
Çiğ böreğin hikayesini Cuma günü anlatırım nasipse:D. Yarın yokum CUMAYA görüşürüz inşallah;). |
Evet arkadaşlar,,
Bende müsade isterim.. Geceniz güzel Sohbetiniz bol ve daim olsun.. Kalın sağlıcakla |
herkese hayırlı işler..günaydın.
|
Cümleten selamunaleyküm..
Bol yağışlı bir izmir sabanından herkeze günaydınlar .. Hayırlı işler bol kazançlar.. Alıntı:
Hayırlı işler.. |
İzmirde hava nasıl şu an?
|
Alıntı:
amam sabah felaket bir fırtına ve sağanak vardı .. 20 dakkada her yeri nehire çevirdi..;) |
Yağsın iyicede bitsin bari..:)Hafta sonu ıslanmayalım;)
|
Alıntı:
O kadar sardalya 5 kişiye nasıl yetsin..??:D |
Kamil abi Şöyyyle Mangal ateşinde bir sabah kahvesine ne dersin..
|
Yeter yeter 2 kg sardalya vardı.Alttaki sucuklu yumurtada aynı günden;)Ayrıca biz balığa gittiğimizde göveçte kurufasulye ve bulgur pilavı bile yapıyoruz.Yani menü çok geniş.Öyle tek çeşit yemekle onca yola çıkılırmı:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnsan bir haber verir .. Bak ben sana mangal ateşinde kahve içermisin diye soruyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Varmı başka bir emrin..?? |
Estağfurullah Emir vermek bizim işimiz değil.Teşekkürler..
|
Selamlar herkese
muhabbetiniz bol olsun ... |
Mehmet hoşgeldin..
|
Alıntı:
Günaydınlar.. |
Hoşbuldum ve ben gidip yatayım artık :D
Sizlere kolay gelsin,görüşmek ümidiyle ... |
Saat 04:17. |