![]() |
Alıntı:
Şimdiki fiat şimdilik 150 tl çünkü giderler bir hayli yükseldi.bende dostluk ilk plan maddiyat ikinci plan deyip devam ediyoruz.Gelebileceğiniz en erken saat kaç olursa o saatte gelirsiniz.Önemli olan havanın güzel olması ki,eşiniz stres yapmasın..:D :D :D |
ben zaten ona söylemiycem balığa gidicez die. süpriz derim yada gezmeye derim. yapcaz artık bi plan. şimdi kaptanım sen bana bırakırsan ben seni yattığın yerden uyandırırım bu sabırsızlıkla :)
|
Benim için no problem.yeterki hava güzel olsun.Hava güzel olduğu zaman zaten beni uyku tutmuyor. Uskumru kolyoz istavritler gözümün önünde zoka da peş peşe geliyorlar.:D :D
O an kendimi denize atasım geliyor.son bir haftadır denize çıkamadım kafayı kırasım geliyor.:D :D Akşama kadar fes de tavla oynamaktan tavlakolik oldum.:D :D |
bende aynen öyle valla kaptanım. internetin başında bir de fotoları filan görünce biran önce balığa çıkmak istiyorum.:)
|
Alıntı:
böyle giderse biz denizliden gelip mini bir org. yapacağız sanırım sizleri de davet ederiz. eşinizi de denize ve balığa alıştırmış oluruz böylece :):):) |
Kıymet 35;
Aramıza ve Sitemize hoş geldiniz...İstediğiniz her yardımı sitemizde bulacağınızdan eminim...Hayırlı avlar dilerim... |
Alıntı:
inşallah eşimde alışacak. |
Alıntı:
|
galiba herkes balıkta. forum bomboş bugün. ama olmazki böyle bize yazıkdeğil mi :( ama akşama foto yükler herhalde arkadaşlar. bari onlara bakar avunur ve çatlarızz
|
süleyman abiyle konuşmam üzerine av raporu veriyorum. şimdiye kadar çok yok dedi. ama bulucaklarından emin. havanın azizliğine uğramışlar. yakaladıklarının fotolarını çekmiştir umarım :)
|
Saat 12:46. |