RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Herkese selamlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10896)

kaptankarabulut 19-04-2012 15:50

Alıntı:

kıymet3535 tafarından gönderildi (Mesaj 121811)
kaptanım valla süpersiniz. ben eşimi kaçırıp gelsem anlamaz ozaman balığa gideceğimizi :D

buarada 2009 yılındaki paylaşımınızda 100tl yazmışsınız:helal: (halamı geçerli:rolleyes:)şuanki fiyatlar nedir. 2yada 3 kişi oluruz

birde benim saat kaç gibi eşimi kaçırıp orda olmam gerekiyor. önceden plan yapmak gerek.

şimdi baylar bunu okuyunca diyeceklerki bu kadınlardan korkulur :cool:

:D :D :D :D :D

Şimdiki fiat şimdilik 150 tl çünkü giderler bir hayli yükseldi.bende dostluk ilk plan maddiyat ikinci plan deyip devam ediyoruz.Gelebileceğiniz en erken saat kaç olursa o saatte gelirsiniz.Önemli olan havanın güzel olması ki,eşiniz stres yapmasın..:D :D :D

kıymet3535 19-04-2012 15:53

ben zaten ona söylemiycem balığa gidicez die. süpriz derim yada gezmeye derim. yapcaz artık bi plan. şimdi kaptanım sen bana bırakırsan ben seni yattığın yerden uyandırırım bu sabırsızlıkla :)

kaptankarabulut 19-04-2012 16:23

Benim için no problem.yeterki hava güzel olsun.Hava güzel olduğu zaman zaten beni uyku tutmuyor. Uskumru kolyoz istavritler gözümün önünde zoka da peş peşe geliyorlar.:D :D

O an kendimi denize atasım geliyor.son bir haftadır denize çıkamadım kafayı kırasım geliyor.:D :D

Akşama kadar fes de tavla oynamaktan tavlakolik oldum.:D :D

kıymet3535 19-04-2012 16:52

bende aynen öyle valla kaptanım. internetin başında bir de fotoları filan görünce biran önce balığa çıkmak istiyorum.:)

Tuncay GÜNAY 19-04-2012 18:39

Alıntı:

kıymet3535 tafarından gönderildi (Mesaj 121813)
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar izninizle:)

BURDA TEK BAYAN BEN MİYİM... :(
VARSA EĞER BAŞLIK AÇIP ONLARLADA TANIŞMAK İSTERİM :)
KIZLAR HEP BERABER BALIĞA GİDERMİŞİZ FALAN SİZE NİSPET. HAYAL GİBİ AMA NEDEN OLMASIN.

kıymet hanım siz ilk değilsiniz geçmişteki konularda da görürsünüz. :) eşim ve kızım izmirden emel galip kültür çifti (onlar da ailecek kızları dahil) örnekler çoğaltılabilir ama siz yinede siteye göz atınca görürsünüz. hele denizlide balığa meraklı o kadar çok aile varki.
böyle giderse biz denizliden gelip mini bir org. yapacağız sanırım sizleri de davet ederiz. eşinizi de denize ve balığa alıştırmış oluruz böylece :):):)

MAVİ FENER 19-04-2012 23:31

Kıymet 35;
Aramıza ve Sitemize hoş geldiniz...İstediğiniz her yardımı sitemizde bulacağınızdan eminim...Hayırlı avlar dilerim...

kıymet3535 20-04-2012 08:05

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 121819)
kıymet hanım siz ilk değilsiniz geçmişteki konularda da görürsünüz. :) eşim ve kızım izmirden emel galip kültür çifti (onlar da ailecek kızları dahil) örnekler çoğaltılabilir ama siz yinede siteye göz atınca görürsünüz. hele denizlide balığa meraklı o kadar çok aile varki.
böyle giderse biz denizliden gelip mini bir org. yapacağız sanırım sizleri de davet ederiz. eşinizi de denize ve balığa alıştırmış oluruz böylece :):):)

tuncay bey inşallah tanışma fırsatı buluruz. beraber balık yakalamak bizi çok mutlu edecektir.
inşallah eşimde alışacak.

kıymet3535 20-04-2012 08:07

Alıntı:

mavi fener tafarından gönderildi (Mesaj 121840)
kıymet 35;
aramıza ve sitemize hoş geldiniz...istediğiniz her yardımı sitemizde bulacağınızdan eminim...hayırlı avlar dilerim...

kaptanım hoşbulduk. Teşekkür ederim ilginize :))

kıymet3535 21-04-2012 14:25

galiba herkes balıkta. forum bomboş bugün. ama olmazki böyle bize yazıkdeğil mi :( ama akşama foto yükler herhalde arkadaşlar. bari onlara bakar avunur ve çatlarızz

kıymet3535 21-04-2012 14:34

süleyman abiyle konuşmam üzerine av raporu veriyorum. şimdiye kadar çok yok dedi. ama bulucaklarından emin. havanın azizliğine uğramışlar. yakaladıklarının fotolarını çekmiştir umarım :)

Saat 12:46.