RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Sezonun İlk Levrekleri (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1297)

aserkansatı 12-06-2006 18:37

Duble yapmanın keyfi başka.....

Taygun KOCABIYIK 12-06-2006 18:55

Serkan abi tebrik ediyorum gayet güzel balıklar bu gidişle levreklerin sizden çekiceği var :) aman kenelere dikkat bu gün haberlerde izledim 15 kişi hakkın rahmetine kavuşmuş tekrar tekrar dikkat diyorum.

mustfer 12-06-2006 19:11

Aha babaaan dağına... Ortalıkta levrek kalmadı bea... O ne öyle duble duble...Maşallah maşallah...

katiti 12-06-2006 20:46

Serkan Abi, tatilde de denizdeki levreklerden duble yap da görelim ;) :D .

Tebrik ederim...

balıkcı 12-06-2006 22:15

Serkancığım tebrikler kırmızı kanatlarda bayağı büyükmüş,dubledeki kırmızı kanatla tatlısu levreğide neşene neşe katmış,kene olayına gelince bir önerim var şöyleki,eskiden ben burada açık havuzlara giderken rahmetli eniştemin(teyzemin kocası) bana öğretmiş olduğu güneş yağı ile yağlanıp giderdim hiç bir günde kene olayına rastlamamıştım ki herkesi ısırırdı benden hariç yağın içeriği zeytinyağı,esans,coca cola bunları şişeye koyup iyice çalkaladıktan sonra vucuduma sürerdim kene yağlı vucudu ısıramaz bir deneyin yararını göreceksiniz.

rüzgar2 12-06-2006 22:55

Serkan bana niye haber vermedin balığa giderken..burada gördüm ve şok oldum..alacağın olsun.... :)

aserkansatı 13-06-2006 08:57

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Serkan Abi, tatilde de denizdeki levreklerden duble yap da görelim ;) :D .

Tebrik ederim...

Deniz levreğine duble mi???? :'( :'( :'( Onu Erol yapar ancak,biz sıradan bi tatlı su balıkçısıyız...Nerde o günler... :D
NOT:Bu arada Sami de bizimleydi ama resmi gençlere kötü örnek olur diye koymadım.Balığa mı gidiyosunuz pikniğe mi canım... :deli: :deli: :deli:

aserkansatı 13-06-2006 09:04

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Serkancığım tebrikler kırmızı kanatlarda bayağı büyükmüş,dubledeki kırmızı kanatla tatlısu levreğide neşene neşe katmış,kene olayına gelince bir önerim var şöyleki,eskiden ben burada açık havuzlara giderken rahmetli eniştemin(teyzemin kocası) bana öğretmiş olduğu güneş yağı ile yağlanıp giderdim hiç bir günde kene olayına rastlamamıştım ki herkesi ısırırdı benden hariç yağın içeriği zeytinyağı,esans,coca cola bunları şişeye koyup iyice çalkaladıktan sonra vucuduma sürerdim kene yağlı vucudu ısıramaz bir deneyin yararını göreceksiniz.

Sağol Selim kola vs sürelim tamam abicim ama ondan sonra yapış yapış oluruz,karınca arı ve kene harici bilumum haşaratı toplamayalım başımıza...

sbasaran 13-06-2006 13:15

serkan tebrik ederim. devamını bekliyor olacağız.
denizden böyle ikili üçlü geldiğinde oğlum -promosyonlu bunlar- diyordu. seninde öyle olmuş. şansın bol olsun.

levrek 13-06-2006 15:00

Tebrikler Serkan,
eminim bir iğne daha taksaydın kesin trio olurdu onlar,maşallah.Bu kuzuları çekerken de atractionu kesin bir başka olmuştur ,darısı herkesin başına :)

Saat 23:53.