![]() |
1 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar,Selimin yollamış olduğu çeker tabelasına ilaveten,bu ürünün normal ürünlere tekabül eden çaplarını sunmuş,örneğin 20 Test FireLine çap çekeri normal 8 liğinkine eş imiş,sevgilerimle
|
Abi benim bildiğim bi söz var;"ince takım avcı takım".Bu sözden yola çıkarak misinamı en ince konuma getirdim.Ancak ince takımın bir kusuru var.Oda çekeri.Kopma riski çok çok yüksek.Ben en ince olarak 0.06 olarak buldum. BERKLEY WHITPLASH PRO 0,06 çekeride yüksek 10kg çekebiliyor.birde yine BERKLEY WHITPLASH PRO nun 0.28 olanı var bu da tam yayıncı için!57kg testi var.
Ve bir kaç sorum olacaktı: *İnce takım kullanmak iyimidir sizce? *Kullandığım BERKLEY WHITPLASH PRO 0,06 iyi bir ip mi?(eğer değil ise ne tavsiye edrsiniz?(kaşık için)) saygılar...RASTGELE |
1 Eklenti(ler)
Güzel bir kaç malzeme daha aldım bunlardan birkaçıda OKUMA Inspira is 20 iki tane ve Inspira 50 bir tane gerçek fiyatları toplamının 400 euro civarında ben üçüne 90 euro verdim hepside yeni hiç kulanılmamış paketlerinde ve birde 0,15mm berkleyin crystal adlı yeni örgü misinasından aldım kaçamı 270 metresine 20 euro verdim,göndermiş olduğum resimdeki makina okuma Inspira is 20 ve berkley crystal misina sarılı,bu aralar çok ucuza çok güzel malzemeler alabiliyorum bakalım bu satıcının ne kadar malı var daha elinde,şayet elindeki malzemeler bitmezse ben iflas edeceğim ne yapayım dayanamayıp her defasında bir sürü malzeme alıyorum malzemeler o kadar ucuzki dışarıda 10-15 euroya satılan rapalalar onda 1-2 euro hele bir takım çantası aldımki dışarıda 80 euro ben 20 euroya aldım shimanonun us baitrunnerine 60 euro verdim izinden sonra 10-12 tane kamış aldım bu malzeme satıcısından 6-7 tane makina ve bir çok küçük malzemeler.
|
Selim abi yeni malzemelerin hayırlı olsun bizim bu alış veriş sevdası bayanlarınki ile neredeyse yarışır vaziyete geldi :)
Selim abi madem rapalalar bu kadar uygun fiyatlı sitede toplanıp almak istediklerimizi alsak tabiki sana parayı bir şekilde ulaştırmak şart 100 euro altına gümrüklerde vergi falanda yok kargoyuda bölüşünce baya hesaplı olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim aldığım Whiplash Pro sinking, 270m, 0,097mm, 7,33kg. Belki de sinking veya floating olmasına göre çeker farklı olabiliyordur. Bu arada bu ürün artık üretilmiyor. Stoklardaki malzemeyi alıyoruz.
|
selim abi güle güle kullan. abi her halde böyle devam edersen elindekilerle sen böyle bi dükkan acıcan gibi.
|
selim bey güle güle kullanın hayırlı avlara vesile olsun.
|
Selim dostum,yapsın gene yapacağını,bu sene Noel baba ilk sana uğradı galiba:D fakat makine sarılı olan şeyi misinadan ayırt etmek oldukça güç valla...
|
Saat 10:35. |