![]() |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sevgili Yusuf Ağabeyimiz
Hani ilk mesajda haritayı ortaya koymuşsunuz ya.Önce düşündüm bu yanlış diye.Sonra düşündüm "oğlum olay derinlik haritasıyla olsa başta sen kırardın ortalığı".Ama ben yine de olsa bi hal-hatır sormadan , en azından kendini bi parça tanıtmayan insana hemen haritayı sermezdim.Ne bileyim "düşman" olmadığını:D:D:D.(Düşman kelimesinin yanlış anlaşılmaması dilerimle...)Saygılar...
|
Haritalar her yerde var zaten..!
Sevgili Nedim ;
Bu haritaları Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi ücreti mukabili satıyor:) Zaten dünyada gizli mizli diye bir şey kalmadı :) Google utanmasa;evin önündeki arabanın plakasını bile verecek neredeyse:deli: Delikli demir icadoldu, mertlik bozuldu::rolleyes: |
Sevgili Abim
Zaten ücreti mukabilinde satıldığını biliyorum.Benim forumdan harita verilmesine aslında bir tepkim de yok.O akşam baktığımda harita isteyen arkadaş selamsız sabahsız daha ilk mesajında harita istemiş ve siz de göndermişsiniz.Hiç birimiz bilgi casusu olmadığımız gibi saklamamalıyız da.Zaten paylaşılmayan bilgi de sadece bir sır olabilir.Yani sıfatını kaybeder.Ancak sevgili Abim iki kelimenin de belini kırmadan isteme cüretinde bulunmak biraz tuhafıma gidiyor ve hep de böyle olacak.Saygılarımla...
|
çok teşşekür ederim ilgilenen kardeşlerime çok acele istediğimden pek sohpet edemedim acelesi olan 4 mülteci vardı o yüzden hallettik allahın izniyle sağ olasınız :)))))))
|
Yeni olmak kolay değil..!
Boşver Nedimciğim :)
Belli ki arkadaşımız henüz çok yeni. Hevesi kırılmasın diye haritaları yapıştırıverdim:) Ancak; hala bir teşekkür bile etmediği; seni çok haklı kılıyor;) Bir daha ki sefere isteğine ben de senin gibi yaklaşacağım;) Henüz yeni, ileride alışır diye düşünüyorum... |
Ciddi olduğunu sanmıyorum..!!
Alıntı:
Eğer bu şaka ise ; hiç hoş değil..!!!:hıııı: |
Saat 06:11. |