ismail çakır |
01-02-2007 16:19 |
Alıntı:
varior tafarından gönderildi
İsmail abi yukardaki konu aslında çok önemli, gerçekten bu kadar güzel balıklar yakalıyorsun ve bi o kadar da tadıyorsundur, yediğiniz balıkların tadıda ayrı bir nokta.. Yaşınıza göre fotograflarda genç sağlıklı bir görünümüz var, bunca yıldır balıkçıkla uğraşıyorsunuz ve sizde mutlaka balığın faydaları dokunmuştur, tercübelerinize göre; "Allah daha uzun ömürler versin" sizde sağlığınızda anatominizde nasıl etkiler gösteriyor.. Biraz anlatmak bizimle paylaşmak istermisiniz?? Arada nasıl farklılar gösteriyor??
|
savaş,
balıgın nekadar faydalı oldugunu yazmama gerek yok. çünkü hepiniz biliyorsunuz.ancak balıkçılık çok iyi bir meşgale.oltanın bir ucunda siz diger tarafta balık. aklınızda başka birşey yok. ha vurdu ha vuracak dıye bekliyorsunuz gunluk stres düşünce dert aklınızda birşey kalmıyor. sade balık....
. ben gençligimde kara avcılıgı da yaptım. kara avcılıgı da güzel bir spor ama derlerya 40 gun taban eti bir gün av eti. balıkcılık hem okadar yorucu olmuyor. hem birgün taban eti 40 gün balık eti oluyor. balıkçılıkta pek boş gelme olmaz.
ben ömrümde içki içmedim fakak 1995 yılına kadar 25 yıl sigara içtim.1995 yılında anjıo plasti oldum. ve sigarayı bıraktım. içki içmek şüphesiz çok zaralı bir alışkanlık ama bence sigara içkiden daha zararlı. içki içenin yanında dursanız ve içmaseniz size bir zararı olmaz ama sigara içmesende yanında durunca içmiş kadar oluyorsun.
dört sene önce bel fıtıgından ameliyat oldum. izmir 9 eylül tıp fakültesinde. bel fıtıgının acıcının tarifi mümkün degil onu ancak çeken bilir.şimdi çok şükür iyiyim. iyiki 9 eylül var ve iyiki. doçent dr. kemal YÜCESOY var. kendilerine bu forumumuz vasıtasıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
selamlar.
|