RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytineli-1 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2354)

Uzm.Dr.Rastgele 08-02-2007 08:09

Dikkat dikkat...

Havalar ısınmaya başlayınca zeytineli tarafına giderken bana haber vermeyenlerin innnnnşallah tüm oltaları kopsun............Ve hiç bir tutamadan gelsinler..........:deli:

Şaka şaka dostlarım....:D İnşallah o günlerde gelecek...

Taygun KOCABIYIK 08-02-2007 10:31

Erdal abi yolun sadece 3-4 km lik bir kısmı toprak gerisi asfalt normal arabada iş görür.

Güven ÖZYELDAN 08-02-2007 10:36

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Havalar ısınmaya başlayınca zeytineli tarafına giderken bana haber vermeyenlerin innnnnşallah tüm oltaları kopsun............Ve hiç bir tutamadan gelsinler..........:deli:

şu zeytinelinden olta atmadan gidersem gözüm arkada kalacak valla suçlusuda sizler olacaksınız beni de götürmediğiniz için abicim adresi aldıkta daha gitmek nasip olmadı valla bir hafta sonu ayarlayıp kaçalım en azından göreyim bakalım zeytinelini beeee:D :D

gokseldbuga 08-02-2007 10:37

Ishak amca ben sevemedim orayı , çok pis geldi bana, bak şimdi mangalları alırız, sabah erkenden gideriz gerence merence bi yerlere, atarız oltaları. maksat muhabbet diil balık avlamak , arada muhabbet te çerez olur, az kaldı

gokseldbuga 08-02-2007 10:52

Erdal, benim Bora vardi bi tane raporlarda gormussundur belki, o arabayla Kokara bile gittim ( bilmeyerek) , Zeytinelinin 4-5 km si Kokar yolunu andiriyor olsa da ( kiyas bile dilmez) normal araba da gayet rahat gider, yavaş yavaş ve dikkatli. Şimdi hem ilerde çocuk ihtimalini hem de av yüzünden bir tane Caddy aldım, yüksek kullanımı güzel her yere gidiyorum

lidaki 08-02-2007 11:17

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Erdal abi yolun sadece 3-4 km lik bir kısmı toprak gerisi asfalt normal arabada iş görür.

Tayguncum sağolasın.Şimdi Google' dan buldum yeri, bir sürü koy var. Güzel bir yere benziyor.İşyerinden bi gurup arkadaş gitmiş geçen sene oraya, süper av yapmışlar. Şööle söyleyim üç kişi iki kova çipura tutmuşlar ama tahminimce havuz falan patlamış, o da onlara dek gelmiş. Çünkü sonraki gidişlerinde bişey tutamadan geldiler kaç kere...

lidaki 08-02-2007 11:18

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Erdal, benim Bora vardi bi tane raporlarda gormussundur belki, o arabayla Kokara bile gittim ( bilmeyerek) , Zeytinelinin 4-5 km si Kokar yolunu andiriyor olsa da ( kiyas bile dilmez) normal araba da gayet rahat gider, yavaş yavaş ve dikkatli. Şimdi hem ilerde çocuk ihtimalini hem de av yüzünden bir tane Caddy aldım, yüksek kullanımı güzel her yere gidiyorum

Abi benim asıl korkum lastiklerden; zira değişsin istiyorlar...

ADNAN 08-02-2007 22:54

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi

ishak kaptan aynı düşüncelerle benide almayanıııı:D

gokseldbuga 08-02-2007 22:56

mesela yarin mayis -temmuz arasi bşi olsaydı ben de tek başıma zeytineline gidiyor olsaydım:oha:

igmsva 13-02-2007 23:56

nolursunuz benide alııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
siz oralarda ben buralarda bin kusur kilometre.................:'(

Saat 23:39.