![]() |
Alıntı:
|
:'( hayvan acı çekerken bile yüzü gülüyor :'(
çok caniice bişi bu ya:'( :'( |
tek kelımeyle vahset daha oncede fokları demır levyeyle oldurduklerını ızlemıs tıksınmıstım bu goruntulerı ızlerken ınsan oldudugum ıcın utandımbırde bızlerı barbarlıkla suclarlar asıl barbarlar kendıleri COK UZGUNUM
|
VAHŞETTT... ya bu ne abi ya yazık değilmi hayvanlara bari ölmesini bekle öyle kes yazık ya
|
arkadaslar panter aysel diye bir kadın wardı o kadn her canlıyı koruyor hadi gelsin bunları korusun işte en basta
|
İnanınki izlerken kahroldum şu an duygularımın karşılığı olan kelimeleri bulmakta zorlanıyorum,sadece vahşet diyebiliyorum çünki inanınki şok oldum.Yunusların insana yakınlığını bildigim için oldu sanırım.Evet bizlerde kurban keserken bazı yanlışlarımız oluyor,yunus kesimine alışık olmadıgımız için bizi üzdü.İştebu yüzden bizlerde böyle vahşi gözükmek istemiyor ve canlılara acı çektirmek istemiyorsak yaklaşan kurban bayramında kurbanlıklarımızı teknolojinin nimeti olan uyuşturma sistemini deneye biliriz.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. |
tamam yiyorlarsa yesinler ama hayvanın gırtlağını kesip titreye titreye öldürmek yerine daha acısız bir yol bulunsa iyi olacak bence
|
Alıntı:
Ne saklıyayım,kanayan gönlüme ancak bu söz su serpti..:helal: Lütfen kusura bakmayın.. |
keşke izlemeseydim vijdansız'lar..................:(
|
Resmen Cinayet
Ben de izlediğime çok üzüldüm.Bu adamları toprak kabul etmez inşallah !..:hıııı:
|
Saat 23:53. |