RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   6 mayıs zeytinler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2964)

giritli 07-05-2007 21:19

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Arkadaşlar kaatim şudur ki dönüşte rampayı en son kim çıktıysa boyozları o götürmüştür.(malum hazım zorlugu)

hay aklınla bin yaşa abicim...biz sıcaktan vede rampadan hoşaf vaziyetteyken hiç aklımıza gelmediydi valla...şerloks holms abim benim...:D

ADNAN 07-05-2007 21:36

Allah içinize sindirsin, bir buraya beni götürmediniz ya (tago) allah nasıl biliyosa öyle yapsın.... onurum tebrikler nikahı şimdi haldundan öğrendim allah bir omür boyu mutlu etsin kardeşim....

katiti 07-05-2007 21:39

Tagoooo aferin, herkes beyaz sen yine kırmızı şaşma bu yoldan helal olsun :D. Bir dahakine herkese inat sinarit bekliyorum senden :D...

Hasan BALIKÇI 07-05-2007 21:41

hala anlayamadım özelden açıkla bari:oha:

Hasan BALIKÇI 07-05-2007 21:52

mert kardeşım tagoyla uğraşmayın kızdırmayın garıbımı o bundan sonra benım manevı kardeşım :)tagoyla tanıştık senınlede tanışalım bı gün tago benım manevı kardeşım oldu artık haberınız olsun adını soyadını yazdırırım ona göre
selamlar sevgıler:):helal:

katiti 07-05-2007 21:56

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
mert kardeşım tagoyla uğraşmayın kızdırmayın garıbımı o bundan sonra benım manevı kardeşım :)tagoyla tanıştık senınlede tanışalım bı gün tago benım manevı kardeşım oldu artık haberınız olsun adını soyadını yazdırırım ona göre
selamlar sevgıler:):helal:

Hasan Abi dalga geçmiyorum, ciddi söyledim :). Tago'nun maşallahı var bu aralar kırmızı balıksız av yapmıyor. Baksana kıyıdan bile almış fangriyi. İnşallah tanışırız abicim, bu aralar benim yoğun gidiyor katılamadım bir türlü organizasyonlara :(...

discus 07-05-2007 22:06

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Hasan abicim keşke sende olsaydın diyorum başkada birşey demiyorum:D
İnan bana abicim o fotoların yayınlanmaması sadece Serkan açısından hayati önem taşımıyor...sitemizin selahiyeti açısından da çok elzem f:D otolar abicim:oha:
olayı şu kadarıyla özetleyeyim abicim : serkan balığı çekiyor ve güven misali kurşunu taktırıyor...ama 1 farkla,kurşun nerdeyse bel boyu derinlikte takılmış...
serkan suya giriyor ama girmeden önce.......;) :deli:

ehh artık fotoyu da koyunda tam olsun

giritli 07-05-2007 22:18

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi
Allah içinize sindirsin, bir buraya beni götürmediniz ya (tago) allah nasıl biliyosa öyle yapsın.... onurum tebrikler nikahı şimdi haldundan öğrendim allah bir omür boyu mutlu etsin kardeşim....

Teşekkürler Adnan abicim...amin cemil cümlemize:D

nevzat 08-05-2007 01:07

Gözünü sevdiğim hobisinin en güzel taraflarından biri de bu;şu maceranın ,şu muhabbetin,şu paylaşımın güzelliğine bakın . 1 saattir bu sayfadayım yazılar ,fotolar ve muhabbetlerle sanki o macerayı sizlerle birlikte yaşamış gibi oldum hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.

aganta borina borinata 08-05-2007 07:21

son zamanların en neşeli başlıklarından biri oldu...ve unutulmayacak bi gün geçirdiğiniz belli...hepinizi tebrik ederim...

rastgelsin...

Saat 14:46.