RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   23/24 haziran zeytinler raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3251)

discus 29-06-2007 12:32

inşallah bu tür organizasyonlarımız dahada artar ve sizleride aramızda görürüz..hergeçen gün katılımcıların dahada artması dileğiyle saygılar...

freediver 29-06-2007 12:56

Tago ne o fotograflar kispe etmisiniz baligi yaf :D
Sonrada balik kalmadi diyonuz..Öyle balik tutarsaniz kalmaz tabi :P

Hepsini tutmayin biraz da bana birakin
hehehe

selamlar

Taygun KOCABIYIK 29-06-2007 18:29

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Tago ne o fotograflar kispe etmisiniz baligi yaf :D
Sonrada balik kalmadi diyonuz..Öyle balik tutarsaniz kalmaz tabi :P

Hepsini tutmayin biraz da bana birakin
hehehe

selamlar

Cumhur abi en kallavi boyundan çupraları sana ayırdık bekliyorlar ;) sen hele izmire gel bak neler tutcaz nasipse...

Rauf 29-06-2007 21:37

Eyyy zeytineli avcıları bakın cıpra diyonuz gidiyosunuz tutuyorsunuz bide carşaf carşaf resimlerini koyuyorsunuz bulmussunuz bir usta balıkcı ohh cıpranın merkezine olta sallıyosunuz bakın biraz ayıp oluyo tutan var tutamıyan var tam 40 sene oldu şu cıprayı tutmayalı valla vuruşunu bile unuttum muhabbet iyi kayıntı hazır valla ne yalan söyleyim tek başıma tekneyle gide gele unuttum bu muhabbetleri.sizleri böyle görünce cok memnun oluyorum helal olsun tekrar tekrar av günleri olsun balıklarınızda bol olsun vede afiyet olsun.selamlar.

discus 29-06-2007 21:53

valla rauf abi o muhabbet varya yeter varsın balıklar gelmesin ama muhabbetimiz hep daim olsun...inşallah senlede şöle yan yana avlanma şerefine erişiriz canım abim...

Rauf 30-06-2007 05:42

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
valla rauf abi o muhabbet varya yeter varsın balıklar gelmesin ama muhabbetimiz hep daim olsun...inşallah senlede şöle yan yana avlanma şerefine erişiriz canım abim...

İnşallah gün doğmadan neler doğar benimde temennim odur.

Hasan BALIKÇI 30-06-2007 12:15

rauf abıcım sağ ol vaar ol .nasıp olursa senlede bu muhabbetı yaşayabılırız.yanı lamı cımı yok abı gün olurda yolun ızmıre düşerse aramazsan kızarım. şu paşaları bıde senle yakalama şansını değerlendırelım .;) ha unutmadan yaz kış farketmez abı
saygılar sevgıler rastgelsın

Rauf 01-07-2007 07:41

taygun seni kilo vermiş gördüm kanımca!!!!

mufi 01-07-2007 19:41

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi

eee hocam bu işler böyle :
Arkadaş zayıflatamaz insanı zayıflattığı kadar gönül ilişkileri..:D :helal: :D :helal:

Taygun KOCABIYIK 01-07-2007 19:48

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi

Kaptanım sendende hiçbirşey kaçmıyor yani :D Sana layık çakı gibi bir tayfa olmak için veriyorum kiloları hem kameramanın hem tayfan olcam :D
Ahh ahh keşke şu dediklerimi yapabilecek imkan ve fırsat olsa :)
İyi dilekleriniz için sizlerede saygı ve sevgiler İshak ve Muvaffak ustalarım

Saat 06:09.