RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Casio fishing gear aw_82 saat (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4196)

horoz202020 20-12-2008 23:32

slm

mrb galiba sizde saatin türkçe klavuzu varmış bende ingilizcesi var tükçesini firmadan istedim ama göndermediler sen bu maillerden birine yollarsan sevinirim şimdiden teşekkürler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] veya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 20-12-2008 23:52

Alıntı:

horoz202020 tafarından gönderildi (Mesaj 58531)
mrb galiba sizde saatin türkçe klavuzu varmış bende ingilizcesi var tükçesini firmadan istedim ama göndermediler sen bu maillerden birine yollarsan sevinirim şimdiden teşekkürler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] veya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bir önceki sayfayı okumadınız sanırım Türkçe kullanım klavuzu bilgisayardaki arıza yüzünden silinmiş. Kurallar gereği imza kısmını doldurmanız gerekiyor hatırlatmış olayım.

ibrahim özer 21-12-2008 10:27

Arkadaşlar,saati kullanıyorum.İşe yaradığını da gördüm.ancak bazı ayarlar şart.isteyen olursa ayarları detaylı bir şekilde,tüm sırasıyla anlatabilirim.Herkese iyi günler.

dilki 21-12-2008 16:50

Üstadım denizdemi denediniz???
Gerçekten işe yaryor mu???Yarıyorsa almayı düşünüyorum!!!!
Referanslar önemli!!!

ibrahim özer 22-12-2008 00:15

Abi deniz ya da iç sular farketmiyecek diye düşünüyorum.çünkü bulunduğun yerin boylam deerecesini girip ayarliyosun.ben denizde denizde kullaniyorum.çeşme ildirda.ya da foçada.ildirdayken 26 foçadayken 27 derece olarak ayarliyorum.saat yaptiğin ayara göre balik gösteriyor.çalişma prensipinde sanirim istatistik bilgi de içeriyo.bulunduğun tarih saat ve ayin durumuna göre balik avlanma saatlerini gösteriyor.

polmurat 22-12-2008 01:37

Selamlar. Saat hakkında olumlu raporlar almak güzel.Diğer kullanıcılardanda deneme sonuçlarını bekliyoruz.

dilki 22-12-2008 11:37

Birkaç tane daha olumlu referanstan sonra tamamdır bu işin peşine düşeceğim!!!
İbrahim özer arkadaşıma teşekkürler!!

er35han 22-12-2008 16:48

ayın konumu dolunayı gösterdiğinde ful balık gösteriyor. ama dolunayda birkaç sefer değişik yerlerden gündüz av yaptığım halde hiçde başarılı sonuçlar vermedi.ve yine saat ''balık yok kardeşim boşa kürek çekme'' dediği zamanlarda da çok sağlam avlar yaptım. kısaca ,ay ne durumda bir bakayım diye balkona,çatıya çıkmaktansa kolumdakine bakayım diyenler için bu saat ideal.

ibrahim özer 23-12-2008 18:25

er35han tam olarak söylediğin gibi değil.örneğin ocak ayında dolun ayda ful gösterirken mayıs ayında dolunayda hiç göstermeyebiliyor. dediğim gibi sadeceayın durumu değil.hangi ayda olduğun hangi gün saat kaç.bukriterlerin tamamına göre tahmini bir bilgi veriyor.bu durumda iststistiki bilgi olduğunu dadüşünüyorum.

ibrahim özer 23-12-2008 18:26

dilki rica ederim.saatten gerçekten memnunum.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Saat 06:33.