RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   ANILAR (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kirazla Balık Tutulur mu? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=521)

aserkansatı 30-12-2005 02:02

O kapak sana yeter... :D :D :D

rüzgar2 30-12-2005 02:04

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Bu arada arkadaşlar bir gün balığa gitmişler yemin içine tarçın karıştırıp öyle yemlemişler acayip balık aldık diyorlar denemek gerek ( şimdi Sami kardeşim ne o sahlep falan,mı yapıyorsunuz diye sorabilir)sazan ve onun gibi balıklar kokulu yeme çok geliyorlar.

Abi ben bir yerde okumuştum...Sazanların koku alma duyusunun gelişmediği sadece al ver tekniğiyle(Neyse) tabanı kontrol ettiğini yazıyordu...Hadi bakalım tarçın ne iş..

rüzgar2 30-12-2005 02:05

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
O kapak sana yeter... :D :D :D

Harbi konu bana kaldı herhalde....

rüzgar2 30-12-2005 02:06

Yasin Bayrak sen bir sazancı olarak ver desteğini be abi.....

mufi 30-12-2005 02:43

balık yemi..önemli

Muhabbet iyi beyler.. balık lara bol sebzeli meyveli bir menu verilmiş durumda
yanlız ordöz tabagının bir noksanı var onu da bilen bilir..
demek elin fransızı boşuna yapma yem ile ugraşıyor.hep seyreyliyoruz.
onlarda en meşhurundan fransız üzümü nü igneye takıp en irisinden sazan alma durmundalar.. halbuki haberleri yok..
ve dahi fransız bordeaux şarabına batırılmış mısır en iyi işi yapar.kanaatindeyim.

mamafih bizim TÜRK asıllı balıklara en iyi yem Rakıya batırılmış beyaz peynir
(ezine olacak)
en azında balık kaçsa bile on dakika sonra ters vaziyette suyun üstüne çıkar
bizde onu kepçe ile hop alırız..olay budur..hatta bu durumda oltaya bilem gerek yoktur.. derim ben..bir lokma bana bir lokma sazan a kardeş payı..

mufiden sevgilerle

aserkansatı 30-12-2005 02:45

Şimdi gülecekler ama ben İzmir tulum peyniriyle 18cmlik bir isparoz almıştım...Yemin ederim arkadaşlar...

balıkcı 30-12-2005 02:49

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Şimdi gülecekler ama ben İzmir tulum peyniriyle 18cmlik bir isparoz almıştım...Yemin ederim arkadaşlar...

Şimdi burada söz Sami kardeşimize düşer yani herşey tamamda tulum peyniri bilmemki Sami ne der bu işe.

rüzgar2 30-12-2005 02:51

Sekoooo konu kapanıyor gibi sen kaşıyorsun...Abi başka başlık altında yazda inanalım.. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: .Bende zeytinle sabah sazan yakalamıştım...(Selim abi buda varmı menüde yoksa.Varsa özelden yazışalım..Buraya yazma abi kapak yiyoruz..)

Mufi abi(Abi yazmışım daha önceki mesajlarımda sonra yaşın kaybolmuş imza kısmında yada ben sarhoştum herhalde) bu akşam ortalıkta bir alkol kokusu var.Bende dedimki alayım kahvemi oturayım foruma keyifli keyifli...Vay be olmuyor birasız..Yediniz beni...

balıkcı 30-12-2005 02:53

Yok Sami tulumpeyniri olayını tatlı suda hiç duymadım.

Taygun KOCABIYIK 30-12-2005 02:53

Bizim anıl anlatır ama ben ondan önce anlatayım.
Sahilevleri açıklarında avlanıyorlar kimse balık tutamıyor sıkıntıdan içkiye vuruyorlar. Bizim bu anılın babasının aklına sülünezin üstüne şarap dökmek geliyo ve şarabı döküyo at çek izmarit yapıyo diğerlerinde tık yokken o izmaritleri götürüyo şimdi diyceksiniz ki izmarit ne olacak oda balık mı ama koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler buda o hesap.

Birde başka bir seferde çeşmealtı açıkları hekim adası yakınlarında avlanırlarken iğneye sosis takmışlar ve izmarit yakalamışlar ama sülüneze iri karagöz geldiğinden dolayı sosisi pek tutmamışlar.

Saat 02:40.