RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Nasıl Bilirsiniz? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=538)

Taygun KOCABIYIK 19-01-2006 17:43

Ahdung Ahdung (selim abi böyle mi yazılıyordu)

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Haldun kardeşimiz kendi ayağı ile gelmiş Sami, bunu kaçırmazsın sen hadi göreyim seni.

1 haftaya yakın süredir rüzgar2 nickli Sami abimizden haber alınamıyor. Bulan veya görenlerin bize bildirmelerini rica ediyorum.

balıkcı 19-01-2006 18:07

Taygun Sami benimle son yazışmamızda Samsuna izine gideceğini söylemişti.

Taygun KOCABIYIK 19-01-2006 18:12

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Taygun Sami benimle son yazışmamızda Samsuna izine gideceğini söylemişti.

Tamam o zaman sorun yok. Tatil herkesin hakkı :ninja:

katiti 19-01-2006 19:10

taygun izne giderken adminden de izin kağıdı isteyelim mi bundan sonra :P :D :D :D

Taygun KOCABIYIK 19-01-2006 19:13

yok mert abi merak ettim acaba bir yanlışımız oldu da abimizi kırdık mı diye.
Sende kaybolsan ortalıktan senide merak eder sorarım ;)

katiti 19-01-2006 19:26

eyvallah taygun sağol, anladım zaten ondan takılıyorum sana:)

aserkansatı 19-01-2006 20:11

Sami 10 gün sonra gelir...Kayınvalidesine gitti kardeşim.En az 10 gündür orada kalma süresi... :D :D :D

rüzgar2 04-02-2006 07:21

Alıntı:

HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
Serkan'ın da dediği gibi belki sonları bekliyor olabilirim ama yinede burada bu bölüm altında makara-kukara güzel oluyor. Benimle ilgili daha keyifl ve eğlenceli yorumlarda yapabilirsiniz arkadaşlar bu sadece Serkan ile sınırlı olmamalı diye düşünüyorum. Ne olursa olsun birşeyleri paylamak güzeldir. Sami benimle ilgili hala araştırmalardasın sanırım.SAYGILARIMLA

ACHILLES(HALDUN YALIMLI):Önceleri siteye pek girmediğinden tanımamış biraz daha geçmesini beklemiştim...Şimdi kendisi ile biraz bilgi edindim(Kendime göre)...Sekonun dediği gibi son nokta ustası...Az,öz...Nick,i(burdaki alakasız virgül Selim abiden bulaştı bana :D ) ile doğru orantılı...O kendini her ne kadar Myceneans'ın güçlü kralı Agamemnon ile savaş tarihinin en duyarlı savaş makinesi Achilles gibi görsede o göbekle zor.. :deli:
Bence tam bir Achilles tendonu... Achilles tendonu kopan, oradan vurulan bir insan nasıl çöker kalır ise forumlarında Achilles tendonları vardır.Site üzerinde şahin gibi dolaşır..Yorum pek yapmaz ama iyi yorum yapar...
Eğer Achilles nicki kendine özgü bir nickse forum sitelerine üye olma rekortmeni..(Burdaki nickinide o yüzden değişti yanlış anlaşılma olmasın yanlış yerlere rahat takılayım diye... :D )...Kısaca sevilen bir kişi.....

aserkansatı 04-02-2006 08:14

Aa Haldunda göbek mi var???

Taygun KOCABIYIK 04-02-2006 08:18

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Aa Haldunda göbek mi var???

Katiyen göbek falan yok Haldun abime laf söyletmem :D

Saat 06:08.