RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Samet Eryavuz 15-10-2009 11:29

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63841)
yok ben evde yatıstayım samet bu aralar uretime el attım kurt ve karpuz buyutuyorum bakalım :D

Çok geçmiş olsun.Bu aralar Tvde bas bas bağırıyor şu aralar Grip olayına.Dikkat etmek lazım.Aman tam iyileşmeden ayağa kalkma derim.Kurt ve Karpuz iyice büyüsün kıvama gelince ayaklanırsın :)

Taygun KOCABIYIK 15-10-2009 11:29

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63842)
Taygun,bizim deniz olmayan yerde işimiz mi olur ki kardeşim:D bizim ava gitmemiz gerek ve onun içinde Hasan abimin almanağına bakması gerek anladın şimdi beni .... :D:D:D

Hasan abinin kara kaplıyı zaten ele geçirsek heman gibi güç bizde artık deriz :D

Samet Eryavuz 15-10-2009 11:30

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63845)
Samet ben aynen dediğinden oluyorum :D iş konumum itibari ile pc karşımda bu sayede sizlerle bir derece de olsa muhabbet iyi geliyor kardeşim,Allah kimsenin neşesini bozmasın :)

Vallahi bende önümde PC yanımda olta takımları hem yedek yapıp hemde kahve sohbeti :) Bizede oyle iyi geliyor vallahi. Amin amin.

zuzu 15-10-2009 11:39

Alıntı:

Samet Eryavuz tafarından gönderildi (Mesaj 63846)
Çok geçmiş olsun.Bu aralar Tvde bas bas bağırıyor şu aralar Grip olayına.Dikkat etmek lazım.Aman tam iyileşmeden ayağa kalkma derim.Kurt ve Karpuz iyice büyüsün kıvama gelince ayaklanırsın :)

kıvam buldular sanırsam ve
karpuzu içi geçmeden
kurtları öldürmeden bişiler yapmak lazım
aklıma bir parça geldi bişey yapmalıııı bişey yapmalıııı diye :)

Sargoz35 15-10-2009 11:51

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 63847)
Hasan abinin kara kaplıyı zaten ele geçirsek heman gibi güç bizde artık deriz :D

Taygun ulu orta konuşma bak yerin kulağı var :D:D:D ona göre.... :)

Sargoz35 15-10-2009 11:53

Alıntı:

Samet Eryavuz tafarından gönderildi (Mesaj 63848)
Vallahi bende önümde PC yanımda olta takımları hem yedek yapıp hemde kahve sohbeti :) Bizede oyle iyi geliyor vallahi. Amin amin.

Ne güzel negüzel :D bende dün akşam biraz oyuncaklarla oynadım ama tuzlu su görmeleri lazım çok yakında,böyle olmuyor :D

zuzu 15-10-2009 12:00

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63853)
Ne güzel negüzel :D bende dün akşam biraz oyuncaklarla oynadım ama tuzlu su görmeleri lazım çok yakında,böyle olmuyor :D

ye benım oyuncakların hemen hemen hepsı yenılımanda ızmırde bıseyde yok ıkı takım ıkı kamıs ama malzeme yok ben bır hısar yapam sole 3-5 bısıler alam
:D

Taygun KOCABIYIK 15-10-2009 12:16

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63855)
ye benım oyuncakların hemen hemen hepsı yenılımanda ızmırde bıseyde yok ıkı takım ıkı kamıs ama malzeme yok ben bır hısar yapam sole 3-5 bısıler alam

Bizim bu alışverişler kadınların kozmetiğine, giyimine kuşamına herhalde bir 5 çeker :D

zuzu 15-10-2009 12:41

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 63858)
Bizim bu alışverişler kadınların kozmetiğine, giyimine kuşamına herhalde bir 5 çeker :D

valla aynen kendımı kaybedıyorum var bılıyorum ama yıne alıyorum yıne alıyorum :D

Sargoz35 15-10-2009 12:47

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63855)

Git git :D:D:D ama açılma fazla,kendini kaybetme :D

Saat 09:11.