RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   2010 Herşeye Rağmen PAŞA.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6600)

Hasan BALIKÇI 04-01-2010 19:41

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 68572)
hasan abim çok güzel bir gün olmuş .... havada karada denizde :D her yerde paşa var artık bu sene...ellerine sağlık ... bu güzel günün içinde bulunan bütün güzel yürekli insanlara sonsuz selamlar....saygılar bızden

doğan kardeşim çok sağol :)dediğin gibi çok güzel bir gün oldu kulaklarınız çınlamıştır sanıyorum :)çünkü o gün her 45 dakida bir sizleri anıyorduk:)
bu sene galiba öyle olcak sizler gibi iyi yürekli dostlarımla bereket çoğalacaktır iyiki varsınız:)

Hasan BALIKÇI 04-01-2010 19:43

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 68654)
Hasancım ilk paşa haberci olsun,
daha niceleri rastgelsin :)

sağolasın salih biladerim inşallah hepimize daha fazlası gelir :)

Hasan BALIKÇI 04-01-2010 19:46

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 68573)
Güzellikleri arasan bulursun,bu sevdanın içinde olupta bu güzellikleri yılbaşında bile arayıp bulan değerli dostlarım .2010 yılından bu güzellikler trofe balıklarla dolu olur inşallah.

güzel sözlerin için teşekkür ederim nevzat kardeşim :)inşallah hepimize :)

Hasan BALIKÇI 04-01-2010 19:47

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 68574)
Hasan Abi, yılbaşında dahi paşaları rahat bırakmamışsın.
Yakalananda herhalde kahvaltılık almaya çıkmıştı...
Ne diyelim bu senede rahat yok paşalara...

ibrahim kardeşim çok sağol :)kahvaltılık deyildi akşam yemeğine çıkmış olcakki akşam üstü geldi :D

discus 05-01-2010 21:34

Canım abim seninle her avın başka bir keyfi bulunmakta.Buda ender yaptığımız zor hava koşullarına inat bir avımızdı ama bu avda dahi senden yine çok şeyler öğrendim ve öğrenmeye devam edicem.

Mutlu abim ve eşinlede tanışmak ap ayrı bir keyifdi...

discus 05-01-2010 21:36

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 68606)
Tebrikler Paşa Team e,
Hasan ım göstermiş olduğunuz bu azme gıbte etmemek mümkün değil.Bu arada ilk fotoğraf çok güzel çıkmış,sanatçı arkadaşımı da (muhtemelen Serkan) ayrıca kutlarım,sevgilerimle

Canım abim birgün senide böyle ölümsüzleştirmeyi inan çok istiyorum.sevgiler saygılar.en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle...

Hasan BALIKÇI 05-01-2010 21:53

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 68763)
Canım abim seninle her avın başka bir keyfi bulunmakta.Buda ender yaptığımız zor hava koşullarına inat bir avımızdı ama bu avda dahi senden yine çok şeyler öğrendim ve öğrenmeye devam edicem.

Mutlu abim ve eşinlede tanışmak ap ayrı bir keyifdi...

aslına bakarsan serkan ım senin eserin :)bende seninle balığa gitmekten mutlu oluyorum :)

Hasan BALIKÇI 05-01-2010 23:18

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 68764)
Canım abim birgün senide böyle ölümsüzleştirmeyi inan çok istiyorum.sevgiler saygılar.en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle...

serkan erol abini tam fırtınalı bir gün bulup o zaman götürelim nedersin:D

ukg79 23-02-2010 10:21

İşte ben buna balıkçılık ve balıkçı ama en harbisinden derim.Başka söze gerek yok Hasan abi.....

Hasan BALIKÇI 23-02-2010 20:08

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 74311)
İşte ben buna balıkçılık ve balıkçı ama en harbisinden derim.Başka söze gerek yok Hasan abi.....

ulaş sağol kardeşim :)

Saat 06:35.