sehsuvar |
12-01-2010 22:56 |
Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi
(Mesaj 69121)
Murat Bey avukat olduğunuzu söylemişsiniz. Acaba site yönetimini hangi gerekçeyle mahkemeye verip siteyi kapattırma talebinde bulunacağınızı söyleyebilir misiniz?
(Yazdıklarınızı yanlış anladığımı tahmin ediyorum. Hukuk bilen bir insan kendisine diyelim ki haksız yere bile olsa bir forumdan uzaklaştıranları bu yüzden mahkemeye veremeyeceğini bilir.)
Siteye yeni üye olmuş biri olarak diyebilirim ki burada ilk kez böyle bir tartışma gördüm ve açıkcası yok yere yaratılan bir gerginlikten başka bir şey değil. İnsanların çevreye duyarsız olması, diğer insanları rahatsız etmesi ne Hasan Bey'in ne de bir başka birinin suçudur. Bu suç yapanlarındır ve bunun altındaki sosyolojik gerekçeler herkesce malumdur
|
Tabiki, gerekçe olmadan Siteden Üye Banlamaktan dolayı mahkemeye vereceğimi belirttim, sizde yazdığımı tam olarak okumamışsınız her halde.Site Yöneticisi Administratör Hasan bey, beni siteden yasaklamakla tehdit etti, bende kendisine forum kurallarına uyduğumu ve forum kurallarına uyan birini gerekçe göstermeden siteden atması halinde gerekli yasal haklarımı kullanacağımı belirttim, olayın özü bu.Tehdit ve Karşılık ;)
4.5.2007 Tarihli ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınlar Hakkındaki kanunu iyi okursanız, şikayette bulunup bulunamayacağımı, ve kanunun insanlara ne türlü haklar verdiğini iyi görürsünüz.;)
|