RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Süleyman Karabulutla Keyıflı Neselı Bır Av Gunu.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6648)

discus 18-01-2010 14:50

sahtekar balıkçı kankam sen o balıklardan yakalasan yakalasan anca izmaritleri yakalarsın sen nerde yakalacan paşaları kırmızıları.:D:D:D:deli:

Yağız DEMİR 18-01-2010 14:51

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69669)
sahtekar balıkçı kankam sen o balıklardan yakalasan yakalasan anca izmaritleri yakalarsın sen nerde yakalacan paşaları kırmızıları.:D:D:D:deli:

bak yaaa dıyene bak leynn senın yanında yakaladıklarımız neydı hamsımı vıdeoda da var bak bakemm kankaaaa :D:D:D

mehmetulas 18-01-2010 15:12

yağız kardeşim çok güzel bir av olmuş kaptanım benide davet etmişti o gün ama
götürecek kimse olmadığım için gelemedim ama fotoları görünce çok şey kaçırdığımı görüp
dahada üzüldüm insanın yürüyememesi başkalarına muhtaç olması çok kötü allah hepinize sağlık esenlik versin

Anıl ÜNALAN 18-01-2010 15:53

Pasını silmiş bu av senin belli ki Yağız abi :) Teknenin keyfini biraz daha alırsan karayı unutursun benden söylemesi ;) Güzel av olmuş abi geçte olsa birşeyler tutabilmişsiniz..

Süleyman abiyi selamlarım :)

The Lunatic 18-01-2010 15:59

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 69646)
Şu videoda bir yerlerdeydi değil mi??

9. dakika 34. saniyesine bakmanızı rica ederim..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

Oy oy oyy ne gün olmuş. Paşa team coşmuş. Üstelik video da çok güzel hazırlanmış. Yapımda ve yayında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

The Lunatic 18-01-2010 16:02

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 69685)
yağız kardeşim çok güzel bir av olmuş kaptanım benide davet etmişti o gün ama
götürecek kimse olmadığım için gelemedim ama fotoları görünce çok şey kaçırdığımı görüp
dahada üzüldüm insanın yürüyememesi başkalarına muhtaç olması çok kötü allah hepinize sağlık esenlik versin

Mehmet Abi üzme kendini. Allah daha büyük dertler vermesin. İnşallah bir daha ki sefere gidersin ve çok güzel balıklarla dönersin

The Lunatic 18-01-2010 16:03

Süleyman kaptana ve avda emeği geçen herkese selamlar. Bu arada rapor süper olmuş. Ellerine sağlık Yağız abi

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 17:35

KARDEŞİM YAĞIZ :)

HARİKA BİR PAYLAŞIM HELAL OLSUN :):helal::helal::helal:

yağız bu güzel avı tekne tutmasına rağmen bu kadar hoş ve güzel tamamlaman senin ne kadar azimli biri olduğunu gösteriyor :)eee tabi yanında yılların usta balıkçı süleyman abinin olması senin için ayrı bir şans ;)süleyman abi ile balığa çıkarsan boş gelmeyeceğin güneşin doğuşu kadar açık ve nettir.süleyman abimizin kıymetini bilelim ;)çünkü tekneden balık avı dedinmi süleyman abiyi tanırım abimizde herşey mevcut kerteriz desen bol keyif desen süper muhabbet desen gırla :)eeee başka ne denir ?

bence ikinizide :helal::helal::helal::helal::helal:

bu böyle kalmıcak yağız daha bereketlileride olur kardeşim ben sana güveniyorum ;)

paşalı 18-01-2010 17:53

Yağızcım paylaşımdan dolayı teşekkürler.

serkanust 18-01-2010 17:56

yağızcım kırmızılar süper daha iyileri inşallah.

Saat 13:14.