![]() |
Hasan Abi bence senin adın balıklar arasında bir efsane olarak dolaşıyor. O levrekler sırf seni görebilmek, bir imzanı alabilmek için oltana atlayıvermişler :D
|
Balık piyangonun amortisi olmuş.Hem gezdiniz hem kurt döktünüz.Bence bundan iyisi şamda kayısı..:P:PAllah neşenizi bozmasın..Rastgelsin..
|
Yahu Hasan Abi siz iş bağlamaya gitmediniz mi ??
Bena telefonda öyle dedin, olta atıp balık yakalayacağım demedin !! İnsan banada gel der..; Bende yeni sörflerimi deneme fırsatı bulurdum .. Şaka bir yana hem ticaret hem ziyaret buna denir. ama ben PAŞA görmek isterdim oltanın ucunda tabiiki bu havada Levrek görmekte güzel.. Paylaşım için teşekkürler abim ellenine emeğine sağlık.. |
Gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz.tekrar RASTGELE diyorum....:helal:
|
Kısa günün karı dedikleri bu olsa gerek Hasan.Levrek için ayrı dostlarınızla güzel birgün geçirebildiğiniz için ayrı tebrik ederim.
|
:helal:Her durumda balık avlanır HASAN BALIKÇI klasiği:helal:
Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
galiba bu benim çok ballı olduğumdandır :Dama gerçekten çok ballıyım :Dyemsiz iğne ile balık tutulurmu ?:Dsigara izmariti ile balık tutulurmu?:Dakşam yemeği yerken sohbet ederken yarım kg lık kefal karakıyıya beni tut diye dermi :Ddahasıda var :D:D inan ben bile bazen kendi kendime çok ballısın Hasan diyorum :D bence acemi şansı bu espiriyide bilenler çok iyi biliyor :D:D:D |
Alıntı:
ben sana telde serkanlardayım,Serkan ın işi için urla -özbeke gitçez, şimdi kahve içiyoz babası ile sohbet ediyoz dedim:)iki olta aldım dedim ama atarmıyız bilmem dedim ;)hatta sörf kamışları aldım deyince bizde sörf aldık hesaplı dedin ardından denk gelirse banada alın dedim ;):D:Dçok unutkansın necati kardeşim :D:D yav ben denizi bırak oltam yanımdaysa havuza bile olta atarım :D:Dbilmiyonmu :D:Dmamun ve madya taktım PAŞA beklerken EFE geldiyse hangi balıkçı istemem der :)bu arada levreğin adıda efe olmuş oldu :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 09:08. |