RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Kurtları Dökelim Artık 02 Mart 2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7143)

Mehmet BODUROĞLU 04-03-2010 09:15

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 75257)
Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir av yapmışsınız. Yerimde duramadım bende sizin yüzünüzden İzmire geldim. Yarın olay mahalini ziyarete gideceğim umarım birkaç şüpheliye ulaşabilirim :) Süleyman abi denk gelirse beraber çekilmiş fotoğraflarımızı ulaştırırım :)

saygılar.

Anıl seninde fotoğraflarını bekliyoruz.
Olay yerinden malum şahıslarla :D

Taygun KOCABIYIK 04-03-2010 10:34

Herkese ayrı ayrı teşekkürler. Umarım bu güzellikleri birlikte yaşayacağız önümüzdeki güzel bahar ve yaz sezonunda...

Ama ben tekrardan Süleyman kaptanıma teşekkür ediyorum böyle misafirperverlik, böyle bilgi ve tecrübe zor bulunur :)

discus 04-03-2010 12:26

arkadaşlar hepinizi kutlarım harika iş çıkarmışsınız...

kaptankarabulut 04-03-2010 13:44

Arkadaşlar iyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkürler..RASTGELSİN ailesinin bir sözü var, BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE,gerçektende öyle bir gün oldu.Benimle birlikte olan arkadaşlarıma ve denizdeyken tlfnla arayarak bizleri yalnız bırakmıyan tüm dostlara teşekkür ederim....

Necati ARAT 04-03-2010 13:56

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 75367)
Arkadaşlar iyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkürler..RASTGELSİN ailesinin bir sözü var, BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE,gerçektende öyle bir gün oldu.Benimle birlikte olan arkadaşlarıma ve denizdeyken tlfnla arayarak bizleri yalnız bırakmıyan tüm dostlara teşekkür ederim....

Süleyman abim esas biz teşekkür ederiz..
Ne yaptığınızı merak ederek aradık ve sizin sevinçli ve keyifli sesinizi duyunca inan bizde neşenize ortak olduk..
Allah en kötü günlerimizi böyle yaşatsın..

Taygun KOCABIYIK 04-03-2010 14:14

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 75367)

Süleyman abi haftaya hava güzel olursa bir gün yine çıkalım, tadı damağımda kaldı :D

mehmetulas 04-03-2010 16:09

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 75376)
Süleyman abi haftaya hava güzel olursa bir gün yine çıkalım, tadı damağımda kaldı :D

taygun kardeşim kaptanla görüşeyim seni arayacağım pazartesi gitme niyetindeyiz biz gelmek istersen sevinirim

kaptankarabulut 04-03-2010 18:04

Alıntı:

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 75405)
taygun kardeşim kaptanla görüşeyim seni arayacağım pazartesi gitme niyetindeyiz biz gelmek istersen sevinirim

Arkadaşlar hava güzel olduğu sürece ben her daim hazırım...

discus 04-03-2010 22:58

Alıntı:

balıklarınmı tadı damağında kaldı tumanınmı.
hani olum süleyman abimin bana gönderdiği balıklar yuh sana payımıdamı yedin..:hıııı::hıııı:

Taygun KOCABIYIK 04-03-2010 23:07

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 75456)
balıklarınmı tadı damağında kaldı tumanınmı.
hani olum süleyman abimin bana gönderdiği balıklar yuh sana payımıdamı yedin..:hıııı::hıııı:

Abicim akşam balıkları eve götüremeden yolda kaptırdım :) Yarısını arkadaş ailesiyle yesin, yarısınıda arkadaşlarla hep birlikte pişirip yiyelim dedik. Daha yemek nasip olmadı, cumartesi günü herhalde yiycez. Ben senin içinde yerim hiç merak etme :D

Saat 17:55.