RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   KaptanKarabulut'un MART 2010-MART 2011 Seyir Defteri (YORUM SAYFASI) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7159)

Balikci Alp 07-09-2010 08:50

Sülayman abi, aynen dediğin gibi Pazar günü Urla'nın bütün balık yapan yerleri kurumuştu. Ben gezerken bir izmarit sürüsü bulup (son görüştüğümüz yer) orada kovamı doldurdum. Sonra denize girerek günü noktaladım. Bir iskorpitten de nasibimi aldım :)

kaptankarabulut 07-09-2010 09:05

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 92355)
Sülayman abi, aynen dediğin gibi Pazar günü Urla'nın bütün balık yapan yerleri kurumuştu. Ben gezerken bir izmarit sürüsü bulup (son görüştüğümüz yer) orada kovamı doldurdum. Sonra denize girerek günü noktaladım. Bir iskorpitten de nasibimi aldım :)

Evet Alp kardeşim gerçekten pazar günü deniz kurumuştu.. Ama benim düşüncem ve zaman zaman tekrarlıyorum pazar günleri balık kayboluyor. Bence nedenide avlak bölgelerimizde çok sayıda tekne çapa atıp kaldırıyor. Bu da balığın bölgeyi terk etmesine neden oluyor diye düşünüyorum...

Taygun KOCABIYIK 12-10-2010 20:55

fotoğraf görmek istiyorum palamutlarla ilgili :)

kaptankarabulut 13-10-2010 13:52

tamam tamam bi aksilik olmazsa bu akşam koyarım...

Salih Reis 21-10-2010 06:17

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Süleyman abicim senin tam olarak nerelerde avlandığını bir türlü anlayamadım.
Bir çay içmeye uğrayım diyorum :D :D

kaptankarabulut 21-10-2010 18:39

Salih reis,benim avlak bölgelerim: pita, pita fenerinin alt tarafları alman bandozu zaman zaman pınarlı adası alt tarafı veya hastane adası arkası ve yine zaman zaman da çiçek adası hekime bakan taraflarında. Telefon numaranızı bilsem sizi arar daha iyi tarif ederdim. Ama isterseniz siz arayın birazcıkta olsa sohbetin belini kırarız.:D :D

Denizdeyken ararsanda sen gelmeden çayın altını yakar sen gelene kadar demlenmiş olur.:D :D

Ne zaman isterseniz beklerim her daim...

Salih Reis 22-10-2010 06:39

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 92358)
Evet Alp kardeşim gerçekten pazar günü deniz kurumuştu.. Ama benim düşüncem ve zaman zaman tekrarlıyorum pazar günleri balık kayboluyor. Bence nedenide avlak bölgelerimizde çok sayıda tekne çapa atıp kaldırıyor. Bu da balığın bölgeyi terk etmesine neden oluyor diye düşünüyorum...

Süleyman abicim sana %100 katılıyorum. :helal::helal:

Bu arada gün içinde seni arayacağım abicim, rastgele :)

kekeme 26-10-2010 15:07

valla ne güzel hergün balık yapıyorsun.biz evde pinekliyoruz.

kaptankarabulut 26-10-2010 15:18

Alıntı:

kekeme tafarından gönderildi (Mesaj 94794)
valla ne güzel hergün balık yapıyorsun.biz evde pinekliyoruz.

Ömer abi hava güzel oldumu beni bağlasalar karada durmam.Sağlığım elverdiği sürece..

Taygun KOCABIYIK 28-10-2010 19:54

Süleyman abi bugün saat 16 sularında güzelbahçe üzerinde şimşekler çakıyordu inşallah kaptanım denizde değildir diye dua ettim arkasından gün batısından koyverdi hava baktım az önce rapor yazdın bugüne uskumruları almışsın sevindim hem kötü havada denizde olmadığından hem uskumrular için.

Saat 10:30.