RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team Karareis'te... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7193)

Salih Reis 11-03-2010 16:39

Bu resimlere bakıpta imrenmemek elde mi :(

tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim.

rastgele

balık bahane, dostluk şahane :)

ibrahimz35 11-03-2010 17:35

Maşallah çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli...
Sohbetin yanında gelen balıklarda ortamı şenlendirmiş...
Allah muhabbetinizi artırsın...

Necati ARAT 12-03-2010 10:17

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 76667)
Maşallah çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli...
Sohbetin yanında gelen balıklarda ortamı şenlendirmiş...
Allah muhabbetinizi artırsın...

İbrahim abim teşekkürler..
Hep beraber yaşayacağız işaallah..

Doğan ÖZCAN 12-03-2010 18:09

O gün içinde dostluk adına geçirdiğimiz hoş sohbet ortamında güzel bir andı...:helal::helal::helal::helal:
Necati abimle birlikte yine her zaman ki gibi yanyanaydık ... İlk paşalarımızı birbirimize hediyeleştikten sonra yeni aldığımız surf kamışlarımızıda ilk denizle buluşturmamızı gerçekleştirdik...
Saygıdeğer birol abimizde sağolsun Necati abim ve beni kendi teknesinde misafir etmek istedi bizde kırmadık ve beraber açıldık...ne yalan söyleyim başlarda biraz korku oldu ama herşeyin bir ilki var böyle bir tecrübe daha yaşadık ve gayet güzel anlardı.... Birol abime sonsuz teşekkür ederim... Ayrıca serkan abi ile birlikte hazırladıkları menemen muhteşemdi ellerine sağlık...
ALLAH (C.C) izin verirse 24-25 nisan günü hep birlikte yeniden bir arada olacağız.... Necati abime şu anda sözümü veriyorum İlk çupram senin abicim...

Bu güzel anları hep birlikte yeniden yaşamak dileğiyle sağlıkla kalın arkadaşlar...
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::c ool::cool::cool::cool:

cagdas balık 13-03-2010 19:26

selamlar arkadaslar sizleri kutlarım bende cok istiyorum fakat dükkanı bırakamıyorum yakınımda iskelede zamanı deyerlendiyorum yaslılık bir yandan astalık bir yandan neyse bizde zamanında yaptıklarımıza sayarız ne mutlu sizlere bol avlar

Hasan BALIKÇI 14-03-2010 20:38

Alıntı:

cagdas balık tafarından gönderildi (Mesaj 76918)
selamlar arkadaslar sizleri kutlarım bende cok istiyorum fakat dükkanı bırakamıyorum yakınımda iskelede zamanı deyerlendiyorum yaslılık bir yandan astalık bir yandan neyse bizde zamanında yaptıklarımıza sayarız ne mutlu sizlere bol avlar

emin abi sağlık olsun :)sen gelemesen biz geliriz :)yeterki gönüller bir olsun :)

ukg79 17-03-2010 09:53

Balıklar şahane sohbet şahane daha ne olsun daha nice avlara rastgele....:helal::helal::helal::helal::helal:

Erhan ÇUKURLU 17-03-2010 13:48

Gerçekten keyifli bir av geçirmişsiniz... Paylaşımınız için teşekkürler...

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:16

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 77398)
Balıklar şahane sohbet şahane daha ne olsun daha nice avlara rastgele....:helal::helal::helal::helal::helal:

hep beraber olsun ulaş kardeşim :)

Denizkızı35 29-03-2010 20:42

avlarınız gercekten cok guzelmiş

Saat 09:11.