![]() |
Alıntı:
sor bi :D o yasağı koydum oraya gelen sevgili dostlarımıza yardımcı olalım diye:) ben taaaa yollara düştüm yolu bulamayan dostlarımı aradım buldum organizasyon bölgesine getirdim siz yoneticiler(necati,erol(levrek)taygun,anıl ve serkan olta ) olta atıyodunuz :D:D tamam yedi gün beni uzaklaştırın ama ben geri geldiğimde aynı hezimete sizde uğrucanız. bide ben yasaklıyken sizler balığa gidecek ve PAŞA TEAM Adına konu açacaksınız :Ddostlarımıza güzel raporlar sunmazsanız işte o zaman cezanız iki kat artacak :D:D:D:D:D:D yandınız siz yandınııııız:D:D:D kerteriz vermemde yasak haberiniz olsun :D:D:D |
Alıntı:
Daha ne yardımcı olacağız. Sen yolu kaybedenleri bulmaya gittiğinde biz olta atmıyorduk yemek hazırlıyorduk bilgine :) |
Alıntı:
ne o korkmayamı başladın uzaklaştırılmaktan.:D:Dsen benim kurallara ne kadar saygılı olduğumu bilmiyomuydun senin nene gerek olta atıp balık tutmak :D:D hadi abim hadi ben gideyim döneyim sorcam size ben :D:D:D |
Alıntı:
en yakın sahil güvenliği üzerine salarım haberin ola...:D:D:D Hadi naz yapma oyunu kulllan bakayım..;):):) |
Alıntı:
Yahu bırak abi kaderine mahkum ol..;) Biliyorsun kapanış videosunda ben hazırım, Hemen yasaklayın dedim... org. un üzerine 7 gün istirahat ederim dedim.. Bırakın biraz dinleneyim, yahu..:D:D:D:D:D:D |
Eğer ceza uygulaması gelicekse benim gözümle gördüğüm bir yığın görüntü vardı.. Yönetim kurulunu tamamen uzaklaştırabilirim sanırım..
Oyum Hasan abiden yanadır :) |
Bu seferlik affedin ve yazılarından bizi yoksun bırakmayın. Ancaaak tekrarında o 'nu banlamayıp, 1 hafta devamlı olarak balığa götürün ve elini ayaklarını bantlayıp balık avlatmayın. Herhalde bundan büyük ceza olamaz.
|
Alıntı:
|
alaşıldı bu işin sonu yok çünkü yalancının şahidi şiraçı :D:D:D:D burada kimse suçlu gözükmüyor ceza günü de gelsin bak havada hafta sonu on numara :D:D:D:D yanlış anlama Hasan bey abicim :D:D kışkırtmak yok kışkırtmak yok :D:D:D:D
|
Mercanı bana verirse affedin:)
Eger vermiyorsa banlayın gitsin:) |
Saat 06:44. |