RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Videolar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Siz Üyelerimize Bir Soru (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7539)

Hasan BALIKÇI 04-05-2010 20:05

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 83277)

Abi soruların çok güzel ama biz balıkcı sen doğuştan HASAN BALIKCIsın..
bu org için nerede ise 1 ayımızı verdik..
sen o zaman düşünemedin mi ki de bu yasağı koydun..

Madem koydun oylama sonucu cezanıda çekeceksin..
Seninde itirazın yok zaten..
Şeriatin kestiği parmak acımazmış..
Eğer bende banlanacaksam hazırım Boynum kıldan ince..

yav ben o yasağı koydum ama neden :D:D

sor bi :D

o yasağı koydum oraya gelen sevgili dostlarımıza yardımcı olalım diye:)

ben taaaa yollara düştüm yolu bulamayan dostlarımı aradım buldum organizasyon bölgesine getirdim siz yoneticiler(necati,erol(levrek)taygun,anıl ve serkan olta ) olta atıyodunuz :D:D

tamam yedi gün beni uzaklaştırın ama ben geri geldiğimde aynı hezimete sizde uğrucanız.

bide ben yasaklıyken sizler balığa gidecek ve PAŞA TEAM Adına konu açacaksınız :Ddostlarımıza güzel raporlar sunmazsanız işte o zaman cezanız iki kat artacak :D:D:D:D:D:D

yandınız siz yandınııııız:D:D:D

kerteriz vermemde yasak haberiniz olsun :D:D:D

Taygun KOCABIYIK 04-05-2010 20:07

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 83363)

ben taaaa yollara düştüm yolu bulamayan dostlarımı aradım buldum organizasyon bölgesine getirdim siz yoneticiler(necati,erol(levrek)taygun,anıl ve serkan olta ) olta atıyodunuz :D:D

tamam yedi gün beni uzaklaştırın ama ben geri geldiğimde aynı hezimete sizde uğrucanız.

bide ben yasaklıyken sizler balığa gidecek ve PAŞA TEAM Adına konu açacaksınız :Ddostlarımıza güzel raporlar sunmazsanız işte o zaman cezanız iki kat artacak :D:D:D:D:D:D

Aşk olsun bütün fotoğraflarda üyelerimizle birlikte poz vermişiz abicim.
Daha ne yardımcı olacağız. Sen yolu kaybedenleri bulmaya gittiğinde biz olta atmıyorduk yemek hazırlıyorduk bilgine :)

Hasan BALIKÇI 04-05-2010 20:11

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 83364)
Aşk olsun bütün fotoğraflarda üyelerimizle birlikte poz vermişiz abicim.
Daha ne yardımcı olacağız. Sen yolu kaybedenleri bulmaya gittiğinde biz olta atmıyorduk yemek hazırlıyorduk bilgine :)

anlamam kardeşim :D:Dakşam gittin olta attın toplancaz oltanı topladın :D:D:Dbi ara sadece bulaşık yıkarken gördüm o ayrı o zamanda siz kendi yediğiniz tabakları yıkıyodunuz :D:D:D

ne o korkmayamı başladın uzaklaştırılmaktan.:D:Dsen benim kurallara ne kadar saygılı olduğumu bilmiyomuydun senin nene gerek olta atıp balık tutmak :D:D

hadi abim hadi ben gideyim döneyim sorcam size ben :D:D:D

Necati ARAT 05-05-2010 07:38

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 83347)
Necati abi benim oy kullanma yaşım tutmuyo valla ;)

Bahar, oylama yaşın tutmuyorsa bundan sonra teknenin dümeninde görmiyeyim seni..:hıııı:
en yakın sahil güvenliği üzerine salarım haberin ola...:D:D:D
Hadi naz yapma oyunu kulllan bakayım..;):):)

Necati ARAT 05-05-2010 07:45

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 83363)

Yahu bırak abi kaderine mahkum ol..;)
Biliyorsun kapanış videosunda ben hazırım, Hemen yasaklayın dedim...
org. un üzerine 7 gün istirahat ederim dedim..

Bırakın biraz dinleneyim, yahu..:D:D:D:D:D:D

Anıl ÜNALAN 05-05-2010 12:12

Eğer ceza uygulaması gelicekse benim gözümle gördüğüm bir yığın görüntü vardı.. Yönetim kurulunu tamamen uzaklaştırabilirim sanırım..
Oyum Hasan abiden yanadır :)

ali rıza acar 05-05-2010 16:56

Bu seferlik affedin ve yazılarından bizi yoksun bırakmayın. Ancaaak tekrarında o 'nu banlamayıp, 1 hafta devamlı olarak balığa götürün ve elini ayaklarını bantlayıp balık avlatmayın. Herhalde bundan büyük ceza olamaz.

er35han 05-05-2010 17:11

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 83442)
Bu seferlik affedin ve yazılarından bizi yoksun bırakmayın. Ancaaak tekrarında o 'nu banlamayıp, 1 hafta devamlı olarak balığa götürün ve elini ayaklarını bantlayıp balık avlatmayın. Herhalde bundan büyük ceza olamaz.

ali rıza beye katılıyorum hasan abiyi banlamayın,balığa götürüp bantlayın :deli::D

musty 05-05-2010 17:37

alaşıldı bu işin sonu yok çünkü yalancının şahidi şiraçı :D:D:D:D burada kimse suçlu gözükmüyor ceza günü de gelsin bak havada hafta sonu on numara :D:D:D:D yanlış anlama Hasan bey abicim :D:D kışkırtmak yok kışkırtmak yok :D:D:D:D

Fedai 05-05-2010 19:38

Mercanı bana verirse affedin:)
Eger vermiyorsa banlayın gitsin:)

Saat 06:44.