![]() |
Alıntı:
|
Abi şakasına söledim ya..
|
bir iyi bir kötü
:) iyi, çünkü; çevreni genişletip yeni avlanma bölgeleri öğreniyorusun.
:hıııı: kötü, çünkü 30 dairelik bir apartmanda yönetici olunca balığa gidecek zamanı nasıl bulacaksın. bir iyi de benden üzülme ben sana tuttuğum balıkları rastgesinden gösteririm. şaka bir yana seninle olta atmayı çok özledim inşallah birgün gene kısmet olur. senden öğreneceklerim yarım kaldı.selamlar. |
Sevgili spinoza ben hep burada olmaya çalışacagım. ayrıca şahsi e mail lerini vermek isteyenler olursa onlarlada yazısırız . bana gelen enteresan+ilginç+bilimsel+duygusal+ kısacası içeririği dolu olan mesajları sizlerede yollarım..
|
Evet arkadaşlar...bakın hele....
1,şık. Gümüldür azmak tan avlanmak için benim buradan Gaziemir e gitmem sizlerinde oradan aynı yere gelmeniz gerekiyor.orada buluşup. menderes istikametinden hop gümüldüre inilsin.yol acık +boş+rahat+ seri gidilebilir suyun kenarına kadar asfalt.. bu durumda sizlerin bir noktada mert ile bulaşmanız lazım.mert bornovanının neresinde bilemiyorum ama güzergah olarakonu aranızda cepten felan konuşarak anlaşmanız lazım. eger kırmızı kurt buluna bilirse kefal şansı artıyor.. 2,,şık yine gaziemirden hareketle menderes yolu üzerinden(( Yol fena degil bazı yerler de tıkırdıyor ama araca zarar vermiyor )) sizi 2 adet sazan yatagı olan gölete götürebilirim oraları görür ögrenirsiniz(yolunu) her sazan tabii şansınız varsa 2/4kg arasıtabii ufaklar da var o ayrı..birtanesinde %80 aynalı çıkıyor eskilerde aynalı göleti imiş diye duydum.. oradan da özdereye/ payamlıya cıkılıyor. bu noktadan son ra 3 adet azmak var bunlarda tatlısu ve deniz kefali +levrek +sazan çıkıyor..o bölgede telefonu degişmedi sanırım '''bizim market yem satıyor mehmet. 742 76 23''' var .. buşekilde bir tur da yapılabilir dönüş tekrar gümüldür /menderes /gaziemir olur..bu tarafları görmüş ve tanımış olursunuz.. ok..mu?? |
selamlar
benim yarın toplantım yok, her türlü programa varım. yer konusunda da deniz avına her zaman varım zaten, tatlı suda da hiç deneme yapmadım, aslında benim için ilginç bir deneyim olabilir. diğer arkadaşlar hangisini seçerse benim için uygundur yani. muvaffak abi senin cep numarasını özele atabilirsen sevinirim, dün ben kaydedemeden sayfa güncellenmişti :) |
Abi deniz olsun ya tatlı suya göre takımımız yok ...
|
tatlı su değişik bir deneyim olabilir benim için hiç farketmez ikiside olur.
|
evt beyler hazırmısınız...organize yapıldımı
|
gittigimiz yerde hem tatlı su hem deniz avcılıgı olabilir
|
Saat 06:42. |