RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Beklenen Trofe Paşa (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8210)

Hasan BALIKÇI 07-10-2010 21:35

Alıntı:

burakca0001 tafarından gönderildi (Mesaj 93762)
Gerrçekten harika tebrikleri...

rasgele...

çok teşekkürler.:)sizlerede nasip olur inşallah:)

BARBAROS.T 07-10-2010 21:35

Artık tekne ile çıkmasam mı ne ! ..
Tek kelimeyle süper...
Tebrikler.

Yağız DEMİR 07-10-2010 22:27

HASAN ABI tebrık ederım masallah valla o balıgı yakaladıgını bılmesem derım kı hadıbeeee ne yakalamsı :D:D:D
ama nerede ne zaman yakaladıgını bıldıgım gordugum ıcın nedıımmm heytbeee PAŞAA BE PAŞAAAAAA diyim :D:D:D

kimi kişiler var bazı sıtelerde kordonda yakaladıgı balıgı baska yerde yakalamıs gıbı gosterıp kendılerıyle ovunuyo
ama dedıgım gıbı ben balıga senın gıbı emek verıp yakalayan ustaya usta derım ole surku dısı yerlerden yakalayıp baska yerde yakalamıs gıbı gosterenlere bır sey dıyemem cunku bır sey demek gelmez ıcımden
sen anladın abım nedemek ıstedıgımı :D:D:D:D

eeee yakındır daha ne trofeler gelecek gorecez :D:D:D ne demıstık

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

delvel 08-10-2010 20:46

hasan abi helal olsun sana:)

ismail2776 09-10-2010 13:14

vallahi tebrikler, gerçekten çok iyi

İlyas Reis 09-10-2010 13:20

Nasibin böylesi için tabiiki sebeblere (suya olta atmak) yapışmak gerekiyor.Böyle nasip için de elbette şükretmek rabbimize.Bizim buradaki nasibimiz ise bu avınızdaki resimleri görmek.Teşekkür ederim şahsınıza, bu sözler Hüsnü kabul olsun inşaallah. Hasan Kardeşim. İlyas Reis

ibrahimsepetçi 10-10-2010 10:47

hasan abi tebrik ederim herdaim rastgele.fazla söze gerek yok maaşallah...

ali rıza acar 10-10-2010 11:57

İşe girdiğim için uzun zamandır aranızda yoktum. Bugün Pazar ve evdeyim bir dolaşayım dedim ve ilkmtrofe yi gördüm. Hasan kardeşim ona trofe denmez TROFFFFEEEEE. denir. Afiyet bal şeker olsun tebrik ederim. Bu arada oğlanın askere gittiğinide öğrendim. Hayırlı teskereler olur İnşallah. Ne mutlu sana asker babası oldun. Sevgiler.

Hasan BALIKÇI 10-10-2010 21:04

Alıntı:

BARBAROS.T tafarından gönderildi (Mesaj 93804)
Artık tekne ile çıkmasam mı ne ! ..
Tek kelimeyle süper...
Tebrikler.

herkes yerinde güzel vedat biladerim.:)sen tekne ile mükemmelsin.;)sen tekneye devam senden güzel şeyler bekliyoruz.;)

Hasan BALIKÇI 10-10-2010 21:07

Alıntı:

ismail2776 tafarından gönderildi (Mesaj 93865)
vallahi tebrikler, gerçekten çok iyi

teşekkür ederim.:)sizlerede nasip olur inşallah:)

Alıntı:

İlyas Reis tafarından gönderildi (Mesaj 93866)
Nasibin böylesi için tabiiki sebeblere (suya olta atmak) yapışmak gerekiyor.Böyle nasip için de elbette şükretmek rabbimize.Bizim buradaki nasibimiz ise bu avınızdaki resimleri görmek.Teşekkür ederim şahsınıza, bu sözler Hüsnü kabul olsun inşaallah. Hasan Kardeşim. İlyas Reis

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.elbete kabul edilir:)inşallah hepimize daha iyileri denk gelir.:)

Saat 17:18.