![]() |
Alıntı:
|
Artık tekne ile çıkmasam mı ne ! ..
Tek kelimeyle süper... Tebrikler. |
HASAN ABI tebrık ederım masallah valla o balıgı yakaladıgını bılmesem derım kı hadıbeeee ne yakalamsı :D:D:D
ama nerede ne zaman yakaladıgını bıldıgım gordugum ıcın nedıımmm heytbeee PAŞAA BE PAŞAAAAAA diyim :D:D:D kimi kişiler var bazı sıtelerde kordonda yakaladıgı balıgı baska yerde yakalamıs gıbı gosterıp kendılerıyle ovunuyo ama dedıgım gıbı ben balıga senın gıbı emek verıp yakalayan ustaya usta derım ole surku dısı yerlerden yakalayıp baska yerde yakalamıs gıbı gosterenlere bır sey dıyemem cunku bır sey demek gelmez ıcımden sen anladın abım nedemek ıstedıgımı :D:D:D:D eeee yakındır daha ne trofeler gelecek gorecez :D:D:D ne demıstık BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN |
hasan abi helal olsun sana:)
|
vallahi tebrikler, gerçekten çok iyi
|
Nasibin böylesi için tabiiki sebeblere (suya olta atmak) yapışmak gerekiyor.Böyle nasip için de elbette şükretmek rabbimize.Bizim buradaki nasibimiz ise bu avınızdaki resimleri görmek.Teşekkür ederim şahsınıza, bu sözler Hüsnü kabul olsun inşaallah. Hasan Kardeşim. İlyas Reis
|
hasan abi tebrik ederim herdaim rastgele.fazla söze gerek yok maaşallah...
|
İşe girdiğim için uzun zamandır aranızda yoktum. Bugün Pazar ve evdeyim bir dolaşayım dedim ve ilkmtrofe yi gördüm. Hasan kardeşim ona trofe denmez TROFFFFEEEEE. denir. Afiyet bal şeker olsun tebrik ederim. Bu arada oğlanın askere gittiğinide öğrendim. Hayırlı teskereler olur İnşallah. Ne mutlu sana asker babası oldun. Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim.:)sizlerede nasip olur inşallah:) Alıntı:
|
Saat 17:18. |