RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Manisa Team Foça 26-12-2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8568)

ayhanusta_45 05-01-2011 00:46

Öner'cim güzel bir organizasyon ve bereketli bir av olmuşta , sana zor bir soru sorsam ... Acaba ben neden yokum bu güzel karelerde ? :) neyse cevabını şimdiden tahmin edebiliyorum '' inşallah birdahaki sefere'' ayhan abi diceksin :D tüm dostlara rastgelsiiiin ...

sonerruaman 16-01-2011 00:53

ehbe abi bu hafta gidemedikya ona yanıyom
ama bir gün tekneyi ben tutup bütün ruaman camiasını balık
avına götürecegim[16 ay sonra]selamlar.

paşalı 16-01-2011 14:18

Önercim tüm ekibi kutlar ve bütün avlarınızın böyle geçmesini temenni ederim.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.

adolomorola 16-01-2011 15:39

Alıntı:

ayhanusta_45 tafarından gönderildi (Mesaj 98756)
Öner'cim güzel bir organizasyon ve bereketli bir av olmuşta , sana zor bir soru sorsam ... Acaba ben neden yokum bu güzel karelerde ? :) neyse cevabını şimdiden tahmin edebiliyorum '' inşallah birdahaki sefere'' ayhan abi diceksin :D tüm dostlara rastgelsiiiin ...

Öncelikle konuya katıldığın için teşekkürlerimi sunarım Ayhan abi,çok sağol..;)

Abi inanki hiç beklenmedik anlarda bir bakmışım yarım saatlik bir dilim içinde gelecek arkadaşları belirlemiş,tekneyi tutmuş,yemleri ayırtmış oluyorum önceden hiç bir çalışma yapmadan ama ben kendi kendime gelmek isteyipte gelemeyen abilerime ve arkadaşlarıma kendimce bir liste yapıyorum senide o listeye ekledim sen 3. sırada yerini aldın ilk tekne turunda Allah nasip ederse görüşmek üzere...;)

adolomorola 16-01-2011 15:41

Alıntı:

sonerruaman tafarından gönderildi (Mesaj 99689)
ehbe abi bu hafta gidemedikya ona yanıyom
ama bir gün tekneyi ben tutup bütün ruaman camiasını balık
avına götürecegim[16 ay sonra]selamlar.

Hadi hayırlısı bakalım..;)

adolomorola 16-01-2011 15:43

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 99711)
Önercim tüm ekibi kutlar ve bütün avlarınızın böyle geçmesini temenni ederim.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.

Konuya alaka gösterdiğin ve iyi dileklerin için ben teşekkür ederim Turgay abi çok sağol,daha güzelleri sana nasip olması dileklerimle...;)

adolomorola 16-01-2011 15:44

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 98486)
Öner kardeşim ,balıklar çook güzel,ortam güzel,
tüm ekibi kutlarım.paylaşım için teşekkürler.:)

Eyvallah İrfan abi çok sağol ..
Senide görmek isteriz bu karelerde...;)

alpa35 15-04-2011 16:46

öner kardeşim hayırlı avlar olsun yakaladıklarınız çok güzel tebrikler.emreyede selamlarımı iletiyorum alp hocan dersen voleyboldan sevinirim.

Emre 16-04-2011 12:41

Alıntı:

alpa35 tafarından gönderildi (Mesaj 104763)
öner kardeşim hayırlı avlar olsun yakaladıklarınız çok güzel tebrikler.emreyede selamlarımı iletiyorum alp hocan dersen voleyboldan sevinirim.

A.s Hocam seni unutmadık kardeşiminde çok selamı var :) nasılsın hocam iyimisin... hocam 1 mayıs organizasyonu olucak senide bekleriz...

Saat 00:16.