RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   30 haziran Çeşme Mercan Raporu ! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9382)

tigerson 01-07-2011 20:44

Adem abi teşekkür ederim:)

Alp abi asıl ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için:) umarım havalar güzel giderde bu güzel yaz günlerinde daha nice güzel raporlar paylaşırız hep beraber:D bir kaç defa daha çıkayım diye iki hafta daha erteledim tatili:deli: :D cümleten rastgele.

İbrahim abi teşekkür ederim:)

evren kardeşim teşekkür ederim,:D senin levreğide gördüm harika afiyet olsun, nice bereketli güzel avlara:)

teşekkkür ederim raif abi, estağfurullah abi ne demek,önerilerinizi dikkate alıcam,yanlız çapasız avlandığımız ve aşağıdaki hareket sürekli olduğundan nerede ne zaman geleceği belli olmuyor:( abi bir iğnede gayet iri balık yakalıyosun çektiğinde bakıyosun atındaki iğnede birtane limit altı gelmiş, sonrası malum :( ama en azından fotoğraflama konusunda özen göstereceğim, teşekkür ederim samimi yorumunuz için raif abi,saygılarımla:)

aacaipman 01-07-2011 21:48

Alıntı:

tigerson tafarından gönderildi (Mesaj 109431)
volkan hocam teşekkürler iyi dileklerin için, tekne bizim sayılır:D sezonluk kapattık :deli: şaka biryana burdan paylaşmam forum kuralları gereği uygun olmadığından gün içinde övünç kardeşim veya ben yardımcı olurum,görüşmek üzere.

valla sevinirim bende esim ve kizimi goturmek isterim cunku :)

tigerson 01-07-2011 21:53

sayfa yenilemeyi unuttuğumdan raif abiden hemen sonra yazıyorum sandım:D

tuncay abi senin mesajlarıda yeni farkettim,kurarız abi denizli team :D sıpacı team kuracaklar yoksa bizimkilere kalsak :D:D:D:D

Raif Yelkenci 01-07-2011 21:56

Ramazan Ufuk asıl ben size teşekkür ederim duyarlı nazik mesajınız için anlattıklarınızdan ilk başta ben tüm dostlar yeterince..... aydınlandık küçük mercanların çaresizlikten o resim karelerinde olduğuna hemfikir olduk sadece Öğünç kardeşimizin diş hekimi Ziya korkut beye ceabı biraz sert olmuş ama inanıyorum ki oda iki satır ile bunu düzeltir.Sizin paylaşımınızda denk geldiği için söylüyorum bizler bu eşsiz çok kıymetli hobimizi her daim yapmak istiyorsak özellikle bir kaç sene sonra emekli olucak olan bendeniz için genç yaşlı herkes için balık tutmak istiyorsak büyümeye müsait olan balıkları azat etmeliyiz diye düşünüyorum ben bu konuyu sizlerle paylaşıp tartıştığımız için çok memnun oldum sağlıcakla kalın rastgele arkadaşlar.

delvel 01-07-2011 22:13

ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız:)
maşallah diyelim:)
tebrık ederim şahane bir av olmuş...

Raif Yelkenci 01-07-2011 22:20

Şu an aklıma geldiği için sizlerle paylaşmak istedim yılar önce daha teknemiz yoktu bir abimize eşlikettik bizi bir misafir yerne götürdü daha acemiyiz tekne işinde sinek iğnelerle isparoz izmarit ikili üçlü çekiyoruz yarım saatte küçük bir koayı doldurduk oana kadar sesini çıkarmayan ustamız bir kaç küçük lidakiyi koaya atınca hemen parladı aynen şunu söyledi siz bu küçük lidakileri tezgahtan para erip alırmıydınız diye bizde onları aynen denize iade ettik söyledikleri yüzdeyüz doğruydu biz bu işi amatörce yapıyoruz yoksa tekne al senede bakımına yemine mazotuna liman kirasına 4-5 bin lira para harcıyoruz bu parayla ne kadar çok mezattan balık alabiliriz ama iş bunun keyfinde o balıkla yapılan mücadelede öyle değilmi başınızı ağrıttım kusura bakmayın selamlar.

Halil İplikçi 01-07-2011 23:36

Raif kardeşim ekip adına güzel yorumlarınıza teşekkürler
Övüncüm Ramazanım burada herkes yorum yapabilmeli müthiş ava sivriliğinizden
raiting düşürtüyorsunuz keşke sizi tanısalar..
forumdaki herhangi bir paylaşıma yazarken bir daha düşünülmeli polemiğe çanak tutmamalı daha
başlamadan bitirmeli bu hepimiz için geçerli

Raif Yelkenci 02-07-2011 00:08

Halil abi teşekkürler çokta haklısın sözlerinde .

tigerson 02-07-2011 01:50

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 109521)
ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız:)
maşallah diyelim:)
tebrık ederim şahane bir av olmuş...

Veli'ciğim çok teşekkür ederim, yok yok kaptanımızında dediği trolle av olmadığı sürece günde ikibin adet mercan da çekilmiş olsa bereketinden ödün vermez o bolge :D:D bizimde okadarında gözümüz yok :D haliyle daha çok sürecek bu resital İnşallah ;)

rkacar 02-07-2011 09:40

artık yorum yapmayacagım övünç gerek yok.......

Saat 08:34.