![]() |
Tünaydınlar kardeşim hoş geldin..
Nasıl keyifler bakalım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunula geçmiş olsun.. Eee ne yaparsın bakalım anlat biraz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence torpil felan hikaye .. Eğer belediyeden yiyeceğin ekmeğin varsa emin ol o gelir seni bulur.. Haa tabi sen iyisini yapıp cv bırakmışsın.. Allah gönlüne göre versin.. En kısa zamanda ekmeğini al eline işaallah.. |
HOOOOOOOOOP ben geldim herkese selamun aleyküm
|
[quote = Murat ADAK; 64.383] HOOOOOOOOOP ben geldim herkese Selamun Aleyküm [/ quote]
:D:D:D:D:D Aleykümselammm Muratım hoş geldin.. Kahvenin yolunu yeni mi öğrendin... |
Alıntı:
|
slm herkezeee kahveler kımden bugun bana orta sekerlı bır kahveeee necatım abı bana ole gelıyo kı kahveler senden gıbı :)
CEKKK BANA BIR ORTA KAHVE ABEMMM :) |
alooo kahveye kılıtmı vurdunuz nerelerdesınız musterıler gıdıyo :)
|
Alıntı:
Birdaha selam vermeden geçmezsin artık... |
Alıntı:
Uleee adam Koskoca ADMİNİSTRATÖRE kahve yaptırıyor işe bak hele ... Ama sene mi kıracam be yaaa orta değil mi Kahven..:confused: |
Alıntı:
mangal ateşinde yapıyorum sakızlısından hemde :D:D |
Alın bakalım çaylar kahveler benden
Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kahveler sakızlı olsun Necati abi bu işleri iyi bilir:D
|
Ohbe iyigeldi. Dikkat edin fincanlar sıcak yanlız:D
|
Alıntı:
Alıntı:
sıcacık vallaaaa :D:D:D |
Nane limonda varmı Necati abicim üzerinize afiyet biraz grip olmuşumda
|
necatı abıı bırde cay ıceyım dedımde :)
su getırdıgın caylardan ust uste 2 tane duruyo ya :) heh onların altındakını alayım sana zahmet :) demı ıyı gozukuyo da dokmezsın artık demı :) |
Alıntı:
İstersen Papatya çayı vereyim oda iyi gelir.. |
Alıntı:
Onları elime alana kadar canım çıktı zaten.. Dağıtma ortalığı ben veririm.. |
Alıntı:
dukkan ısmıde super AKTAR N.ARAT :deli::deli::deli::deli: |
Alıntı:
Şifa olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah işler açıldı Necti abi;)
|
Saolasın abicim içim ısındı ellerine sağlık.:helal:
|
Alıntı:
Bunu sende bilirsin .. Hasan abi de ..:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Ocakçılığıda biz yapar olduk..:hıııı: Bak buraya liste acacağım..;) Herkez görevini bilecek sabah ben açar ocağı yakarım..;) Ama sonrasına karışmam ..;) Kardeşim benimde işlerim var yahuu..:hıııı::hıııı: :D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Ben sakarım abi ocağa yazık olur.:(
|
Alıntı:
Alıntı:
:hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: Bu ne arkadaş biz sizin için hizmet veriyoruz... Kahve açıyoruz.. Bir der bılaşık yıkamam.. Biri der ben sakarım.... Ohoooo o böyle olmaz kardeşim...:hıııı: Vururum kilidi vallahi kapıya..:hıııı: Nası dönecek bu iş ...:confused: Bunun algısı var vergisi var geliri var gideri var Var oğlu var...;) İyi düşünün vermem bak yevmiyeleri ..:hıııı: :D :D :D :D :D :D :D |
Vergi deme abi stopajlar var 26 sında:'(
|
30 unda sigorta bağkur yandık:deli::deli:
|
YOVMIYE DERKEN BUNU KONUSMAMISTIK ABİ )
gunluk ne verecen :D:D:D kırılan bardakları odemem heee :D:D:D iş kazası olur onlar :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Biz keyfimize bakalım..;) |
Alıntı:
Yevmiye senin çalışma performansına bağlı .. Hele bir başla düsüneceğim.. Kırılan bardakların parasını alırım acımam kırma kardeşim.. yol yemek yok.. onları da cebinden ödeyeceksin.. Biraz fedakarlıkta bulun bu abin için ne olur ki?? |
hop ne oluyor burda vergısız algısız sıgortasız :D sıkayetcıyım kardesım
|
Alıntı:
Birde vergi memurlarıyla uğraştırma bizi :deli::deli: zate götüre çalışıyoruz...;) Hem bir yılvergiden muafız biz..:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fatih sen belediyeye cv verdiydin değil mi .. Zabıta olursan yandı piyasa şimdiden duyrulur..:rolleyes::rolleyes: |
zabitaaa
Alıntı:
hopaaa yemlerde beles kordondan kaldırırz ucbes kutu :D |
Saat 16:37. |