![]() |
Alıntı:
Ohhhhh . Tago bir şey diyeyim mi sana .. Aynı Hasan abimin Kahvesi gibi olmuş vesselam..:D:D Ellerine sağlık..;):helal: |
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
|
kamıl abı hayırlı aksamlarrr
|
:)
Bende yemeğin üzerine bir kahve isterim artık. Taygun şekerli olsun lütfen ... :) |
taygun uyuyo galıba kahve ıflas ettııı :D:D:D:D
|
Arkadaşlar Herkese Günaydın,hayırlı işler....
|
Cümleten Selamunaleyküm.. Herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Gününüz aydın olsun.. Alıntı:
Kamil abim sanada günüydınlar hayırlı işler.. |
Bu hafta hava nasıl Necati;)
|
Alıntı:
|
Bak bu ses iyiye delalet.Sen bozuk dedinmi güneşli havada kar yağıyor.:)
|
Günaydınlar herkese.
Hayırlı işler ve kolay gelsin. Bu hafta yanına sığıntı olabileceğim birilerini arıyorum Kamil abi. Bu sen yada Öner olabilir. Tek sorun pazar sabahı 8 de işten çıkıyorum :( Eğer balık bahane diyerek gidip dolaşıp geliriz diyorsanız BEN VARIM :) Hava kar su yol farketmez :D |
Alıntı:
Ama şimdi baktım.. Üzgünüm.. Cumartesi keza iyi ammaaaa. PAZAR berbat duruyor bilgine ..;) :D:D:D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen boşver bu hafta balığı :: Hele pazar günü hiçç gitme bence gel eve istirahat et ;) :D :D :D |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu en iyi hali.. |
Evet pazar günü tam balık havası Kamil abi.
Sen derstesin, gelemiyeceksin ve çok üzüleceksin bu havayı kaçırdığın için :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yaktın yine içimi Necati...:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse abi bunu tatlıya bağlayalım .. Buyurun bakalım .. Gidemesekte .. Manzarasında çay içeriz.. OLMAMI?? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu çaylar iyi geldi.Bir de soğuk sumu içsek..:rolleyes::cool::P
|
Buyur Kamil abicim :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Alıntı:
Abi çayın üzerine mi içtin suyu .. Yoksa CUMARTESİ GÜNÜNÜN üzerine :confused: :) :D |
Cumartesiye içtim tabii ki.Ama suyu fazlaca bulundurmak gerek.Bilmem anlatabildimmi.:P:P
|
Alıntı:
Malum sayı kalabalık.. Bunun 30-35 kilosu semaver ve yemek için kullanılıyor , 5 kilosunu ayrı tutuyoruz onuda dönüşte ben eve getiriyorum.. Bilenler iyi bilir..;):D:D:D:D |
Alıntı:
Su konusunda sıkıntı çekmeyiz :D |
Hadi iyi günler sizlere.
Ben yatıp uykumu alayım biraz :) Bol ve neşeli muhabbetler dilerim. |
Alıntı:
|
Hepinize İyi günler dilerim arkadaşlar.umarım hepimiz için bereketli bir gün olur.
|
Alıntı:
|
Güneşli, rüzgarlı ve ılık bir İzmir gününde herkese merhabalar...
Kahvemizin daimi müşterilerine benden çaaaaaaaaaay :) ikramlarda şirketten... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Taygun kardeşim hoş geldin..
Bu nasıl bir sofra .. Köyümü hatırladım birden.. Kardeşim teşekkürler.. |
Bol güneşli Isparta'dan selam ve sevgilerimle herşey gönlünüzce olsun.:)
|
Alıntı:
Biraz geç kaldım ama kusura bakma .. Kahvede kimse yok bende yan komsu ile tavla atıyordum.. Bir isteğin var mı Çay kahve ne vereyim.. |
|
Necati kardeş bir süvari kahve bende alabilirmiyim
|
Alıntı:
Çok geç istemişsin.. Kahveyi erken kapatmak zorunda kalıyoruz.. Baksana Müşteri yok.. Ama işaallah sana ellerimle sakızlı Süvariyi, Deniz kıyısında yapacağım abim SÖZ.. Kal sağlıcakla.. |
Cümleten Selamunaleyküm..
Gününüz aydın Cumanız Mubarek olsun.. Hayırlı işler Bol kazançlar Dilerim.. |
Selamlar herkese .
Hayırlı işler olsun, kolaylıklar versin Allah çalışanlara. Aleyküm selam Necati. Kolay gelsin sanada . |
Alıntı:
|
Saat 17:18. |