![]() |
Herkese hayırlı Cumalar,hayırlı işler..
|
Alıntı:
Sanada günaydınlar .. Cuman mubarek olsun.. |
Hayırlı hafta sonları herkese.
Çalışmayanlara iyi tatiller, çalışanlara kolay gelsin. Balıktakilerin balığı bol ve trofe olsun :) |
Alıntı:
aynı güzel dileklerle,hepinizi selamlıyorum. |
Yolculuk ne tarafa Rıdvan ?
Kıyıdan yada tekne ile ? :) az bilgilendir bakalım ona göre merak edelim :D |
Bu arada HASAN BALIKÇI ve discus adlı üyelerimiz aranıyor !!!
Kendilerinin balıkta oldugunu tahmin eden forum güvenlik uzmanları, alınan ve bilinen her türlü bilginin buradan paylaşılmasını istiyorlar. :D |
Alıntı:
tek tük takipler oldu fakat sahteye atlayan olmadı hiç. bizde gelirken balıkçıya uğradık tabi:) |
O güzelim deniz kokulu hava ciğerlerine doldumu Rıdvan ?
Acaba bu sefer biraz daha sağa atsam ( yada sola yada az ileri yada az geriye ) bir şeyler takılır mıki oltaya? Amannn şöyle kocaman bir levrek diye düşündün mü ? E tamam o zaman gerisi hikaye. Varsın balık olmasın :) |
Alıntı:
balık olmayınca içimden durduk yere senaryolar yazıp aksiyon yaratıp durdum:D:D sağlık olsun havamızı alıp geldik:D |
Alıntı:
aksi taktirde sabahı zor ederdin:deli::) |
Alıntı:
:D:D:D |
herkese hayırlı akşamlar..
çay yok bişey yok ne biçim kahve bu yahu:D |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
buyurun davşan kanı:) |
Alıntı:
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Yeni bir hafta yeni başlangıçlara .. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Umarım bu hafta sonu hava güzel olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tüm dostlara hayırlı haftalar.
Bugün geç kaldım kusura bakmayın. Benim ocak yine bozuldu:hıııı::hıııı::hıııı: |
Alıntı:
Kardeşim hoş geldin.. Al sana en yenisinden ocak ..;) Birdaha bozuldu deme .. Demirbaşa kaydettim sanada zimmetledim bilesin...;):D:D:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Sen meseleyi anlayamadın sorun maaşta bu şartları bidaha konuşsak diyorum:D:D:D Ama bi kere balığa götürürsen zama gerek kalmaz;):D |
Alıntı:
Kardeşim gayet iyi anladım ben meseleyi ..;) Balık işi bu aralar yaş..;):D:D Ama söz beraber gideceğiz hemde senin ocağı tamire bırakırız.. Olmamı ya leee.;):D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
2 tanede SURF kamış yapmışım ki değme keyfime ..:P Bak onların ucunda Paşalar nasıl Hoplayacaklar..;) :):) |
Her ne kadar birazcık geçte olsa ( gerçi bu kadar kususur gadı gızındada olurmuş:deli:) tüm gönül dostlarıma hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.:)
|
Alıntı:
Hasan abim.. Benim Tekaüt abim.. Hiç geç olurmu .. Hoş geldin sefalar getirdin.. Sanada keyifli ve sağlıklı haftalar .. Keyifler iyidir işaallah.. |
Alıntı:
|
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Aleyküm selam kardeşim.Sanada hayırlı işler.Yokmu şöyle güzel bir cilveli kahve..?Kafamızın ayarı olsun..;)
|
Alıntı:
Abim hoş geldin.. Sanada hayırlı işler.. Bir kahvenin lafı bile olmaz buyur Afiyet bal şeker olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sen de olmasan kahvenin hiç tadı yok kardeşim .Teşekkürler..
|
Alıntı:
Ne demek abi senin canın sağolsun.. Abi açtığın konuyu bir gözden geçirirmisin.. mükerrerlik(Tekrar) var..;) Ben düzenleyecektim ama sen hallet.. |
Teşekkürler.Bende sana bir mesir macunu verem mükafat olarak:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Kesene bereket.. |
Tüm dostlara hayırlı akşamlar.
Bugün ve yarın akşamcıyım. |
Cümleten selamunaleyküm.
Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı işler. |
Cümleten selamunaleyküm.
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Alıntı:
Sanada günaydınlar hayırlı işler.. Bu gün erkencisin .. |
Alıntı:
Bende erken açayım dedim kahveyi:D:D:D |
Alıntı:
Nereden duydun bilmiyorum ama doğru söylemişler.. ;) Ama bundan sonra saat 07:00 de kahve açılacak ocakta çay hazır olacak..Saat 09 :00 da ben gelirim.. Kahvemi içerim.. Avans olarak bunu veriyorum.. haydı bakalım hayırlı olsun..;):D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 22:40. |