![]() |
Necati abi ocak işlerini bıraktı.
İş başa düşüyo anlıyacağın.:D |
İş başa düştü gene.
Alın bakalım kahveleriniz.Yanında lokumuda var.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
İnsan şöyle çokça kor lokumu..;) Yada resemi büyük koy suraya ..:D:D |
Bu işte bi gariplik var ama çözemedim.:oha:
Resimleri ayarlıyorum yinede küçük çıkıyor:'( |
Alıntı:
Yani 125*250 gibi .. Bu boyutuda yüklerken 640 ada ayarlasan küçük çıkar ok..;) Buna dikat et bak bakalım resmin boyutları ne?? |
iyiakşamlar arkadaşlar
|
Alıntı:
Hoş geldin kahveye ama sabahtan beridir kimse yok .. Zarar ettik yine bu gün .. |
Cümleten Selamunaleyküm...:)
Herkeze Hayırlı haftalar dilerim.. Günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar...;) Arkadaşlar değerli dostlar Sizlerle bir sitemimi paylaşmak istiyorum..:oha: En son yazdığım mesajın ardından (13-11-2009, 17:30) bu saate kadar kahveye kimseler uğramamış..:confused::hıııı::hıııı: Bunu görünce çook üzüldüm:'( ama işaallah geçen bu hafta sonunun havasının iyi olması nedeniyle herkez balığa gitmiş bu sebepten dolayı kimse uğramamaştır..;) Biraz daha sohbetkar olmamız adına ve de kahvemizin zarar etmemesi adına arada bir uğrayalım..:D:D Acizane sizden talebimdir..;) Kalın sağlıcakla..;) |
Alıntı:
Ben baktım cumartesi kimse olmayınca yazma gereği duymadım. Dediğin gibi inşallah herkes balığa gitmiştir:D:D:D |
Alıntı:
Zaten belli oluyor kahvenin Müdaimleri.. Sen gitmedin o zaman balığa hee??:D |
Saat 08:55. |