![]() |
Selamlar herkese.
Hayırlı Cumalar. Gününüz güzel geçsin inşallah ... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Akşam 23.15 gibi İrfan abimle eve kaçıyordunuz galiba. El salladım servisten ama görmediniz :) |
Alıntı:
Alıntı:
Manisaya selam.. Planlar Havada uçuşuyor galiba.. Hocam senin pazar ders var mı?? Hadi gel bir kaçamak yapalım..;) :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ah be Abim Ahhhh.. Peki hangi pazar senin dersin olmayacak..:'(:'( |
selamunaleyküm
herkese günaydın hayırlı günler hayırlı işler dilerim |
Alıntı:
Mehmet abi hoş geldin..:) Sana günaydınlar..;)Bize Tünaydınlar..:D:D Cuman mubarek olsun..;) |
bu gün cumaydı değilmi:):)
beni mazur görün 14 aydır yataktan çıkamayınca insanın zaman kavramı baya bi sapıtıyor:deli::deli: herkese hayırlı cumalar |
Alıntı:
ben ayağımı çıkardım iki yerden...iki aydır ne çekiyorum. 14 ay nedemek...:hıııı: |
Necati abi 3 ten sonra sana gelme ihtimalim var, müsait misin durumlar nasıl?
|
Alıntı:
|
Herkese hayırlı CUMALAR .
Hayırlı işler. Hafta sonu balığa gideceklere bol nasipli avlar inşallah. |
Alıntı:
Eyvallah kardeşim Hoş geldin.. Seninde cuman mubarek olsun.. Sen gitmiyormusun bu hafta ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlı cumalar millet
|
Necatii nereye gidiyoruz.bu hafta belli mı ?
|
Alıntı:
Alıntı:
Adnan abi hoş geldin .. Sanada hayırlı cumalar.. Av konusuna gelince .. Ekabirlerden haber yok.. Haber olursa gideceğiz..;) |
Geçmiyor zaman geçmiyor. Yarın sabah Yahya Kaptan'la Foça'dan açılıyoruz. Bakalım nasibimize neler düşecek.
|
Alıntı:
|
En ideali dediğin gibi :)
|
Uğurcum ;
sana şimdiden bereketli ve kazasız belasız avlar dilerim. Lütfen fotoğraf makinası almayı unutma yanına. Av dönüşü raporunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu geçmeyen zaman zarfı için benim en ideal yöntemim ise olmayacak şekillerde olta hazırlamak. Değişik bağlama stilleri filan. Oda sarmaz ise playstation öneririm :D:D |
Elbette Mehmet Abi. Umarım güzel bir av olur, ben de heyecanla fotoğraflarım tüm anları. En son kurban bayramında gitmiştik tekneyle. Epey bir zaman oldu. Tabii bu arada can sıkıntısından bol bol olta hazırladık. Benim 40'a yaklaşmış hazır gövdelerin sayısı :D
|
:)
Evet Ugur. Benim çantayıda açsak herhalde en az 10 balık avını rahat geçirecek beden bulabiliriz. Ama halen balığa gitmek istememle birlikte beden hazırlamak isteğimde süregeliyor :) |
Hava bozdu ne yazık ki, az önce kaptanı arayıp önümüzdeki hafta için sözleştik. Yarın açılacak olan arkadaşlar dikkatli olsun...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
uğur abi, haftaya insallah hersey istediğin gibi gider.. |
Sağolasın Velicim. Aylardır haftaiçi güzel olan hava sanki nispet yapar gibi haftasonu bozuyor. Vardır bir hayır diyelim. Balık canımızdan kıymetli değil
|
Günaydınlar.
Hayırlı hafta sonları ve avlanacaklara bol balıklı avlar dilerim. |
herkese iyi gaceler abilerim kardeşlerim...
|
Soğuk bir pazar sabahından, Manisa'dan herkese kucak dolusu sevgiler ve saygılar ...
Avlananların oltaları keskin olsun. Trofeler onları bulsun :) ( Amin ) Günaydınlar ... |
Alıntı:
|
Hoşgeldin Kamil abi.
Gece çalıştım. Bugün sondu yani sabah işten çıktım. Yatayım biraz ben, dinleneyim. Akşam üzeri fırsat olursa ararım sizi. Birer çay içeriz bir yerlerde. Sana iyi dersler, kolay gelsin abi:) |
cumleten hayırlı sabahlar
bu arada yenı sayfa duzenı baya dıkkat cekıcı olmus |
Alıntı:
Alıntı:
|
Millet balıkta bizde burda.Teneffüsler dışında oksijen bile yok.Nasıl olalım be Yağızım.:(.
|
herkese hayırlı aksamlar abilerim kardeşlerim:)
bugün siroz avlamaya gittim, baktım bende de balıktada iş yok, arkamdada portakal bahceleri, bol c vitamini ve temiz hava aldım:D ustam kızmasın cayları tazeleyelim bakalım:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
hoşgeldin banada eyvallah geç oldu yatıyom :D:D |
Alıntı:
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. |
Herkese günaydın, hayırlı işler ...
|
herkese tüm dostlara hayırlı haftalar :)
|
Saat 22:39. |