![]() |
Alıntı:
bilader konuyu kuaföre yolladım güzelleştiriyoz ondan sonra :D:Dbiraz heycan olsun sabrınmı çatladı karareisimi görmek istiyon :D:D:D:D |
Walla paşa alamadım ama mırmır da kıyıdan mutlu etti ve bir taşla 2 kuş oldu :)
|
neyse çıkım ben sonra bakarım hayırlı günler iiyi haftalar..
|
BEN ACEMİYİİİİİİİİİM:D:D:D:D:D:D[/b]ne yapçam mırmırı PAŞA varmı PAŞA işte balık o :D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/quote] |
adnan abi merak etme 15 güne kadar oraya aldığım tekneyi koycam 5 m ;)nasıl olsa orda çok iyi bir kazım abim var o tekneye sahip çıkacak ;)
teknenin yazısı evrakları bitsin orda ;)paşa avcısı yazdırıyom altındada rastgelsin yazcak;) |
Tekneye MANİSALI ismi yazsana Hasan abi:D
|
Hadi Necati abi bak millet sabırsızlanıyor.
Çatlatcanız adamı:deli::D |
Alıntı:
Hasan abi bende acemiyim ama gelmedi şöyle bi paşa be yav:D:D:D |
Alıntı:
|
Bu adamın balıkçılık yapmasını önlemek lazım, nereye gitse balık tutuyor yahu.
Sirkülere bir madde ekletelim Nüfus kağıdında Hasan Balıkçı yazanlar balık tutamaz diye :) Tekneyide aldı artık yandık ki ne yandık... |
Alıntı:
|
Hasan abi bende acemiyim ama gelmedi şöyle bi paşa be yav:D:D:D[/quote]
gelceeeeek merak etme sen :) |
Hasan Abi ne etcen tekneyi, bırakma kıyıları öksüz :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu saaten sonra benim soy adımı kimse değiştiremez |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tekneyede manisalı paşa avcısı yazdırayım hoş olur demi :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neeeeeeee bana mı diyon acemi iiiiiiii :D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yalnız uğur kardeşim manisalıları orada çok seviyolar herkes met ediyo :) özellikle manisalıları sorduk :) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kahve kalabalıklaşmış. Buyrun çaylaaaarrrrrrrrr. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
evet muratım daya çayları .. Bu gün hasılat iyi olacak.. Çaylar 20 kahveler 50 Kr.. ona göre .. markalarıda akşam sayacağım ona göre... ÇAYLAR SICAKkk,,,,,,:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen dur.... Hele resimlerim gelsin.. Senin paşan varsa benimde kırmızılarım varrr ;):D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdide sizi tanıyoruz siz izmirden onlar manisadan birbirinizi tanıyorsunuz ne güzel bişey yapıyosunuz sizlerden asla zarar gelmez dediler ve telefon numaralarını verip 24 saat arayabilirsiniz bir ihtiyacınız olursa hemen koşarız dediler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan abi Albayımlamı tanıştınız:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kazım abinin selamı var sana.. |
Alıntı:
Ammaaaa 3 kiloluk olsun benim olsun..;):D:D:D |
Alıntı:
Dur bi telefon edem akşama bari.:P |
Alıntı:
sitemize üye olcaklarını organizasyonda yardımcı olacaklarını dahi söyledi :) manisa ile izmir bu kadar güzel dostluk kurmuş biz neden yardım etmeyelim dediler :) isterseniz 1 hafta durun dediklerinde mutlu oldum necatide bizzat şahittir |
Saat 17:20. |