![]() |
beklerim başımın üstünde yeriniz var.tabiki tüm sitedeki dostlarında...
|
ONUR'um işlerimin yoğunluğu nedeniyle bi süredir pek fazla takılamadım siteye. bi baktımki ODA NEEEEEE onur maşallah kasıp kavurmuşsun ortalığı ne güzel olmuş eminim çokda eylenmissinizdir. valla kıskandım buralardan......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hareketin kralını yapıyorum ama tutamıyorum işin sırrı hayır yapmakta sanırsam galiba |
Tagocum ben çupileri tuttuğumda hayır falan işlememiştim daha....Benimkisi sanırım acemi şansıydı...:D :D :D
|
Alıntı:
|
sevap
onur tebrik ederim her yönüyle iyi iş yapmışsın balıkları yiyenlere afiyet olsun seninde eline sağlık.....ama senin kırmızıyla altın çizili biliyorsunnn;)
|
Alıntı:
|
kırmızı çizgi
onurum bence iyi bir ortam kurduk, hepimiz büyük fedakarlıklarla (maddi manevi) avlanmaya gidiyoruz, sanmıyorum aramızda bir birimizden menfeat bekleyen, o yüzden kuruldu bu grup 2şer tekneyle ava toplu çıkmanın zevkine vardık, ne yemek ne su ne wc aklımıza gelmiyor, bir araya geldiğimizde ava giderken balık maceraları nı anlatan anlatana, hele kaçan balığın kilosunu bile tartarak anlatıyoruz:D :D ne kadar güzel, ben aradığımı buldum fazlasını da aramıyorum. teknede deniz manzarasında helva ekmek bile harika;) kısaca, canciğer olduğumuz şu günlerin kıymetini bilelim yeter.....
|
muhabbetiniz daha bol ve güzel olsun...
rastgelsin... |
Saat 23:48. |