![]() |
Alıntı:
Abi buraları tutmaz ama sende Devegeçidine git. Süper sazan yapıyodu orası:( :( |
Valla Erdalcım bişi yok orda ama bi deneyin bakalım
|
Alıntı:
|
Erdal kardeşim ben bu perşembe cuma oradaydım.bana göre herşey çok güzeldı.hava şartları ve ortam çok ıyıydı güzelde balık yatı ınşallah sızlerede rastgelır.
|
bız bu hafta ortası gıttık.çokta ıyı bır hava oldu.balık sezonumuzda ıyı açılmış oldu
RASTGELSİN.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
2007 de yakaladığım ilk çıpuralar;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hasan yine suyunu çıkarmışsınsınız walla helal olsun kaç olta denizde bekliyor öyle:D
|
bu mevsimde bunada şükür demek lazım. fakat guzel havada ıyı bır pıknık yapmışsınız. iyide olmuş hani...:D
|
Bizim çipurayı tezgahta gördüğümüz zamanda siz almışsınız balığınızı, tebrikler...
|
Saat 16:55. |