![]() |
yemeyiversinler ne olacakki.. ama sistem bu.. bu sistemde duygusallığa yer yok.. yunustan birşeyler imal edecek ve pazarlayacaklar.. yoksa ölürler.. doğa bile bundan daha az vahşi.. hepsini kınıyorum.. tamamen şerefsiz ve onursuz bir sektör...
|
bu bir katliyam
keşke izlemeseydim..gerçe bizdede yapılıyor kurban bayramı adı altında, demekki insanlar için....bu kadar gereklimi acaba???? yoksa birilerinin çıkarları içinmi????yoksa dinimiz bunu kabul gördüğü içinmi??? tamam aç kalırız anlarım..ama bu zaman da gereği varmı.. fakir insanlara dağıtılsın diyemi? bence onun yerine maddi. yardım yapılsa daha geçerli olmazmı???tabiki insanlar et balık yiyecekler ama vahşi olmadan etrafı kan gölüne çevirmeden medenice..saygılar sevgiler ..
|
balıkcı ömer
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
|
sanırım zamanında atılan atom bombası az gelmiş??????
|
izledim ve üzüldüm.bu insanların yatacak yeri yok Allah belalarını versin.serefsiz bunlar
|
ya biz bunu her kurbanda yaparız.Bunları dışarda görüncemi merhamet duygularımız kabarıyor onuda anlamdım yani.İşte avrupada bize aynı şekilde bakıyor
|
Alıntı:
Sayın HAYDARHAYDAR imza ayarlarınızı yaparsanız sizi tanıma fırsatı bularak Size hitapta yanlış yapmamış ve hanki memleketten olduğunuzu öğrenmiş oluruz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim. |
Ben bu katliamı yapan medniyetin ağzınde tek dişi kalmış canavar olarak görüyorum. :'(
|
yaa bu japonlar ölü doğmuş ceninleri bile yiyor yakında kendilerini de yerlerse hiç şaşırmam bunlardan herşey beklenir...
|
Bende izledim ve üzücü gercekten. Ama bunun bide intikam kısmı var, izleyelim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 11:19. |