RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   organizatörlerimizin dikkatine :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4880)

Anıl ÜNALAN 04-06-2008 21:55

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52592)
karayı isteyenler tekneye binemezler son pişmanlık payda etmez

Başkanım tekneye kadar yüzsek yine aLmaz mısın tekneye :D

şeref-başkan 04-06-2008 21:58

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 52593)
Başkanım tekneye kadar yüzsek yine aLmaz mısın tekneye :D

can simidini atarım denize onla idare edersiniz denizde

Anıl ÜNALAN 04-06-2008 21:59

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52595)
can simidini atarım denize onla idare edersiniz denizde

:( peki öyLe oLsun bizde topumuzu tüfeğimizi kuşanır sizi karaya çıkartmayız hasomLa :hıııı:

şeref-başkan 04-06-2008 22:01

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 52596)
:( peki öyLe oLsun bizde topumuzu tüfeğimizi kuşanır sizi karaya çıkartmayız hasomLa :hıııı:

Ben işimi sağlama aldım gideceğimiz köyün eniştesiyim ben yabancı olan siz ikiniz olacaksınız

levrek 04-06-2008 22:27

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 52572)
Şeref abi Anılın işim olmazsa gelirim dediğine bakma öss hariç işi yok. Başka işi olsada zorla getiririm ben onu :)
Sırtı işinde bizim üstadımız Erol abidir ondak taktik ve teknik istiyoruz :)

Estağfurullah Taygun cum,tabiki her zaman her türlü bilgiyi ve yardımı paylaşırım,lakin nacizane fikrimi soracak olursanız,şayet sırtı çekilecek ise bir teknede maksimum 3 kişi olması gerekir diye düşünüyorum.( kaptan + 2 sırtıcı )

şeref-başkan 05-06-2008 07:17

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 52599)
Estağfurullah Taygun cum,tabiki her zaman her türlü bilgiyi ve yardımı paylaşırım,lakin nacizane fikrimi soracak olursanız,şayet sırtı çekilecek ise bir teknede maksimum 3 kişi olması gerekir diye düşünüyorum.( kaptan + 2 sırtıcı )

Erol bey size katılıyorum 2 + kaptan 3 kişi olacak 4 kişi sadece muhapete katılır sırtıda gelcek olan liste bir kesinleşsin duruma göre birşeyler yapılacak mesela hasan abi ben kıyıdan avlanırım diyor onun gibi bir iki kişi daha çıkar kıyıdan takılır bir tekne olta balığına takılır bir teknede sırtıya çıkar herkes nasıl avlanmak istiyorsa o şekilde avlanacaki herkes memnun kalsın

Taygun KOCABIYIK 05-06-2008 07:32

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 52599)

Erol abicim senin bu mütevaziliğin beni öldürecek inan ki :). Seviyorum abicim seni en kısa sürede karşılıklı palamutları, sinaritleri ve bilimum sırtı balıklarını çekeriz inşallah. :)

iskorpit 05-06-2008 08:27

abiler dediğimiz gibi herkesin gelebilmesi için ayın ilk haftasında olsun derim ben hem katılım dahada fazlalaşır diye düşünüyorum baksanıza kıvanç abimizinde işleri varmış haklı olarak,anıl kardeşimizinde okul mevzusu ki çok önemli obakımdan ayın ilk haftası olursa herkes kendini ona göre ayarlar.organizatörlerimiz (ADNAN ve DENİZ abiler) nerede herşeyi biz ayarlıyoruz bi ses versinler artık iş başa düştü :):)

şeref-başkan 05-06-2008 11:00

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52609)
abiler dediğimiz gibi herkesin gelebilmesi için ayın ilk haftasında olsun derim ben hem katılım dahada fazlalaşır diye düşünüyorum baksanıza kıvanç abimizinde işleri varmış haklı olarak,anıl kardeşimizinde okul mevzusu ki çok önemli obakımdan ayın ilk haftası olursa herkes kendini ona göre ayarlar.organizatörlerimiz (ADNAN ve DENİZ abiler) nerede herşeyi biz ayarlıyoruz bi ses versinler artık iş başa düştü :):)

Ertan bey mantıklı olarak ayın ilk haftasına gelmesi daha iyi olur herkes maaşını almış olur ekonomi sıkıntı olmayabilir

şeref-başkan 05-06-2008 11:10

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52609)

Ertan bey Adnan beyle Deniz bey herhalde sadece iştirakçi olarak katılcekler organizazyona hiç endişeye kapılma İzmir pınarbaşında 4 senedir yapılmakta olan deve güreşinin organizatörlüğünü ( beyin takımı) yapıyorum bu güreşi üstlenen 3 kişiden biri benim sitedeki organizazyonumuz hem iyi şekilde geçecek hemde en hesaplı şekilde geçecek

Saat 12:55.