![]() |
necati abim paşa team olarak serüvene devam getirmek lazım ....rabbimde bizleri nasiplendirirse inşallah..... bunun gibi daha güzel görüntüleri bütün dostlarla hem burada hemde yanyana paylaşmak nasip olur inşallah...amaç sohbet yanyana dostluk ateş başı çay çekirdek :D:D:D dimi ama ...ALLAH da nasip kısmet ederse sabahınada balıklarımızı alırız....sağlıkla kal abicim..
|
Alıntı:
Doğanım Hayırdır :soru: Balık zamannı mı geldi..:confused: Eh be kardeşim.. Doyuramadım seni balığa...:oha: Az olsun öz olsun be yahu.. Bitirdin sanırım stoklakileri ..:deli: Vallaha ne yalan söyleyeyim benim buzluk hala dolu :D:D Ama meraklanma dayan biraz daha yapacağız yakında birşeyler..;);) Kal sağlıcakla.. |
Elinize emeğinize sağlık
her gününüzün böyle geçmesi dileğiyle Selamlar Saygılar |
ekib güzel balıklar güzelteşekürler arkadaşlar burası tam olarak neresi bizde gitmek istiyoruz balık çok olan bu yere.şimdiden teşekkürler ederim
|
Alıntı:
Bu güzel sozlerin için .. İşaallah sizlerin avlarınız da en az bunun gibi zevkli ve bereketli geçer.. Selamlarımla .. |
Alıntı:
Ferdi abim hasan abimle sanırım görüşüyorsun.. O sana gereken bilgileri verir ancak yeri ben söyleyeyim.. Zeytinler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Oraya gitmeyi planladığımız zaman sizlerede haber verebiliriz.. Ayrıntılı bilgi için irtibat HASAN BALIKÇI ;):):) Orada buluşmak ve avlanmak dileğim ile.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hiç önemli değil abim.. Her zaman işallah.. Balık bahane sohbet şahane olur .. Daha ne olsun kiii.. |
Saat 18:34. |