![]() |
Hasan abi organizasyon müthiş büyük olacak herhalde.Bende tüm site arkadaşları gibi ve özellikle Kamil hocamız kadar çevreye duyarlı bir kişi olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum.Sizdende öğreneceğim çok şeyler olduğuna inanıyorum.Unutmadan hazır sizde fotoğraf arşivinde bakır bir cezveyle köz üzerinde Türk kahvesi pişiriyordunuz.O cezveyle benim dükkanda kendi hazırladığım taze çekilmiş kahve taneciklerini buluştursak diyordum,nasıl olur bize kahve pişirirmisin.......DİLGE KURUKAHVE ve BAHARAT, M A N İ S A ' D A N S E V G İ L E R L E.........;););););););););););););););)
|
Hasan abi gerçekten çok güzel yer ve sizden kötü bir organizasyon beklenemez inşallah 24 Nisan'da allah nasip ederse orada güzel bir av geçireceğiz 24 Nisanı beklemek zor olacak..
|
tüm aileyle buluşmak ve keyif veren dostluğunuzu paylaşmak umuduyla.ALLAH(CC)nasip kısmet ederse görüşmek dileğiyle.SEVGİLER.SAYGILAR HEPİNİZE.herdaim rastgele.
|
Taze taze Karareis manzarası :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
eee Ulaş sen arandın. Evet arkadaşlar kahve sponsorumuz Ulaş arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz şimdiden :D:D |
Alıntı:
hele o güne üç hafta kalsın herşeyi düşüneceğiz.:) hepimizin rahat ve düzenli keyifli bir organizasyona ihtiyacımız var :) izmirdende çooook selamlar :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan Abi, seninle daha önce tanıştık. Yidik içtik ama balık yakalayamamıştık.
Bu sefer güzel bir gün olacak sohbet muhapbet ve bol bol balık yakalayacağız... Tüm dostlarla tanışma imkanımızda olacak. İnşallah havada güzel olur hem piknik yaparız hem balık tutarız... |
Alıntı:
|
Saat 18:05. |