RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7197)

ukg79 17-03-2010 09:35

Hasan abi organizasyon müthiş büyük olacak herhalde.Bende tüm site arkadaşları gibi ve özellikle Kamil hocamız kadar çevreye duyarlı bir kişi olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum.Sizdende öğreneceğim çok şeyler olduğuna inanıyorum.Unutmadan hazır sizde fotoğraf arşivinde bakır bir cezveyle köz üzerinde Türk kahvesi pişiriyordunuz.O cezveyle benim dükkanda kendi hazırladığım taze çekilmiş kahve taneciklerini buluştursak diyordum,nasıl olur bize kahve pişirirmisin.......DİLGE KURUKAHVE ve BAHARAT, M A N İ S A ' D A N S E V G İ L E R L E.........;););););););););););););););)

Erhan ÇUKURLU 17-03-2010 13:38

Hasan abi gerçekten çok güzel yer ve sizden kötü bir organizasyon beklenemez inşallah 24 Nisan'da allah nasip ederse orada güzel bir av geçireceğiz 24 Nisanı beklemek zor olacak..

ibrahimsepetçi 17-03-2010 15:19

tüm aileyle buluşmak ve keyif veren dostluğunuzu paylaşmak umuduyla.ALLAH(CC)nasip kısmet ederse görüşmek dileğiyle.SEVGİLER.SAYGILAR HEPİNİZE.herdaim rastgele.

Mehmet BODUROĞLU 17-03-2010 19:12

Taze taze Karareis manzarası :)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Mehmet BODUROĞLU 17-03-2010 19:14

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 77394)
Hasan abi organizasyon müthiş büyük olacak herhalde.Bende tüm site arkadaşları gibi ve özellikle Kamil hocamız kadar çevreye duyarlı bir kişi olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum.Sizdende öğreneceğim çok şeyler olduğuna inanıyorum.Unutmadan hazır sizde fotoğraf arşivinde bakır bir cezveyle köz üzerinde Türk kahvesi pişiriyordunuz.O cezveyle benim dükkanda kendi hazırladığım taze çekilmiş kahve taneciklerini buluştursak diyordum,nasıl olur bize kahve pişirirmisin.......DİLGE KURUKAHVE ve BAHARAT, M A N İ S A ' D A N S E V G İ L E R L E.........;););););););););););););););)

eee Ulaş sen arandın.
Evet arkadaşlar kahve sponsorumuz Ulaş arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz şimdiden :D:D

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:09

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 77394)

Ulaş kardeşim birtek cezve yetermiki baksana öyle güzel öyle coşkulu olacakki sanırım cezve deyil cezveler diyelim en az 10 cezve bizi paklar :Don cezve deyil yirmi cezvede olur hemde seve seve ;)

hele o güne üç hafta kalsın herşeyi düşüneceğiz.:) hepimizin rahat ve düzenli keyifli bir organizasyona ihtiyacımız var :)

izmirdende çooook selamlar :)

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:11

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 77422)
tüm aileyle buluşmak ve keyif veren dostluğunuzu paylaşmak umuduyla.ALLAH(CC)nasip kısmet ederse görüşmek dileğiyle.SEVGİLER.SAYGILAR HEPİNİZE.herdaim rastgele.

çok sağol ibrahim biladerim :)esas keyif verecek olan dostluğunuz ve samimiyetiniz:)24 nisanda görüşmek üzere :)

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:13

Alıntı:

Erhan ÇUKURLU tafarından gönderildi (Mesaj 77412)
Hasan abi gerçekten çok güzel yer ve sizden kötü bir organizasyon beklenemez inşallah 24 Nisan'da allah nasip ederse orada güzel bir av geçireceğiz 24 Nisanı beklemek zor olacak..

evet erhan kardeşim dediğin gibi çok güzel yer :)sizin gibi güzel kardeşlerim ve dostlarımla orada olmak olta atmak çok daha güzel olacaktır :)zaten sana benim bir borcum var ;)o gün olur o merak etme :)

ibrahimz35 17-03-2010 22:27

Hasan Abi, seninle daha önce tanıştık. Yidik içtik ama balık yakalayamamıştık.
Bu sefer güzel bir gün olacak sohbet muhapbet ve bol bol balık yakalayacağız...
Tüm dostlarla tanışma imkanımızda olacak.
İnşallah havada güzel olur hem piknik yaparız hem balık tutarız...

Hasan BALIKÇI 19-03-2010 21:17

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 77504)
Hasan Abi, seninle daha önce tanıştık. Yidik içtik ama balık yakalayamamıştık.
Bu sefer güzel bir gün olacak sohbet muhapbet ve bol bol balık yakalayacağız...
Tüm dostlarla tanışma imkanımızda olacak.
İnşallah havada güzel olur hem piknik yaparız hem balık tutarız...

bu defa nasip olursa balıkta tutarız sohbette ederiz yeni yüzlerde tanırız :)

Saat 18:05.