RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team İş Başında... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7377)

Hasan BALIKÇI 06-04-2010 18:37

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 80107)
Tebrikler dostlar,bu güzellikler daim olsun inşallah.

sen paslandın nevzat biladerim;)olta atmayıda unutmuşsundur :Dbi ara gelde sana biraz kurs vereyim :D:Dilerde lazım olcak ;)

aacaipman 06-04-2010 18:59

Hasan abi harikalar yaratmissiniz ve cok keyifli bir gun gecirmissiniz dostlarinizla...imrenmemek elde degil dogrusu :)
aviniz ve dostlugunuz daim olsun...harikasiniz

yenal45 06-04-2010 19:03

öner abi inşallah ama paşa timinlede tanışaçağım ve yeni dosluklar kuracağım için balık bağane inşallah kalıçı dosluklar olucak ama ustatlarımızlada nacizane kapışıcaz şimdiden sabırsız lanıyorum rastgelsin

kral dolmuşcu 06-04-2010 19:48

tebrikler güzel bir gün gecirmişsınız .allah daim etsin

kral dolmuşcu2 06-04-2010 19:59

avlarınız daim olsun

Hasan BALIKÇI 06-04-2010 20:10

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 80114)
Hasan abi harikalar yaratmissiniz ve cok keyifli bir gun gecirmissiniz dostlarinizla...imrenmemek elde degil dogrusu :)
aviniz ve dostlugunuz daim olsun...harikasiniz

çok sağol volkan kardeşim :)

misafirim ağırdı ;)taaa manisadan kalkıp gelmişti :)inşallah böyle güzel birliktelikleri beraberde yaşarız :)

Hasan BALIKÇI 06-04-2010 20:19

Alıntı:

kral dolmuşcu tafarından gönderildi (Mesaj 80128)
tebrikler güzel bir gün gecirmişsınız .allah daim etsin

Alıntı:

kral dolmuşcu2 tafarından gönderildi (Mesaj 80131)
avlarınız daim olsun

her ikinizede çok teşekkür ederim.hep birlikte olsun inşallah.:)

ADNAN 06-04-2010 20:49

Öner, hasoyu iyi yakalamışsın bu hafta çok sessız kımsecikler gitmez 24-25nısana bilenıyor diye düşünürken kaçmışsınız tebrıkler helal olsun, eskı mekanda balıklar büyümüş hasoooo yağız, haso, öner allah içinize sındırsın ellerınıze sağlık bu arada kişiliği ile tartışılmaz süleyman abi harikasın .. büyük avda kısmetse hep beraberız.

Hasan BALIKÇI 06-04-2010 20:53

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 80172)
Öner, hasoyu iyi yakalamışsın bu hafta çok sessız kımsecikler gitmez 24-25nısana bilenıyor diye düşünürken kaçmışsınız tebrıkler helal olsun, eskı mekanda balıklar büyümüş hasoooo yağız, haso, öner allah içinize sındırsın ellerınıze sağlık bu arada kişiliği ile tartışılmaz süleyman abi harikasın .. büyük avda kısmetse hep beraberız.

ben herzaman bilenikim adnan abi siz düşünün.:D:Dbaksanıza sizin pasınızı almak için pas sökücü lazım :D:D
sen tekneye tekneye ısparozlarda büyümüş.:D

adnan abiiii organizasyonda benim oltalara bakarmısın ;)

Aydın35 06-04-2010 23:37

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 79934)
Teşekkürler Aydın gercekten balık bu hafta keyifli değildi :(
Sağ olsun Hasan abi beni Manisaya balıksız göndermemek için tam 9 çeşit yem kullandı en sonunda bu hafta balıkların yiyecek yemini denk getirdide balıksız kalmadık bu ;)

Vallaha 4 kişi Karareise gittik arkadaşlarla.Onlar sabaha kadar arabada yattı,ben hırsımdan sabaha kadar olta attım ama belki 50-60 adet bedeni denizde bıraktım yılmadım usanmadım tekrar yaptım ama nafile benim için kra avcılığı sona ermiştir.Bundan sonra tekne avcılığı rulaz....

Saat 10:49.