RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7606)

Taygun KOCABIYIK 20-05-2010 13:01

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 85034)
selamlar, siteye yeni üye oldum. Yapılacak olan organizasyonda av için nereye gidilmesi planlanıyor konu ile ilgili bilgi rica edecektim iyi günler dilerim..

Merhabalar

Öncelikle aramıza katıldığınız için teşekkür ederim, hoş geldiniz.

Organizasyonda Tekneler İzmir Güzelbahçe 2. Limanından hareket edecek, av bölgemiz Çeşmealtı adalar olacak.

brkknc 20-05-2010 15:15

B]teşekkürler bir kaç arkadaşın daha gelme niyeti vardı konuşup bir karar verelim iyi günler dilerim..[/b][/b]

yenal45 20-05-2010 16:24

bide aile gelicekmi tabiki çoculuar gelicekmi bide ovar eşim gelmek istiyor kızımda

Hasan BALIKÇI 20-05-2010 18:00

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 85044)
bide aile gelicekmi tabiki çoculuar gelicekmi bide ovar eşim gelmek istiyor kızımda

buyursunlar yenal kardeşim.:)ailelerin gelmesi dahada güzel olacaktır aile için ayrı teknelerimiz olcak.;)ailelerin daha rahat olması için yelkenli tahsis ettik.;)

yenal45 21-05-2010 11:17

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85048)
buyursunlar yenal kardeşim.:)ailelerin gelmesi dahada güzel olacaktır aile için ayrı teknelerimiz olcak.;)ailelerin daha rahat olması için yelkenli tahsis ettik.;)

sağolasın hasan abi benim kız biraz hareketli on dan çocuk gelirseki getire bilirim onda abi sordum çucuklar gelicekmi diye

Hasan BALIKÇI 21-05-2010 18:54

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 85083)
sağolasın hasan abi benim kız biraz hareketli on dan çocuk gelirseki getire bilirim onda abi sordum çucuklar gelicekmi diye

yenal can yeleği takarız abim ;)bide belinden halatla bağladıkmı sal gitsin:D

şaka bir yana zaten kaptanlarımız bu konularda çok hassas ve bilgili;) gereken önlemleri önce anne baba daha sonrada bizler rahat edebileceğimiz bir ortam hazırlamaya çabalıyoruz.:)

kaptankarabulut 21-05-2010 19:06

Tabii ki kaptanlarımız hassas fakat biz anne babalar daha tetbirli ve daha hassas olmalıyz...

yenal45 21-05-2010 19:27

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85130)
yenal can yeleği takarız abim ;)bide belinden halatla bağladıkmı sal gitsin:D

şaka bir yana zaten kaptanlarımız bu konularda çok hassas ve bilgili;) gereken önlemleri önce anne baba daha sonrada bizler rahat edebileceğimiz bir ortam hazırlamaya çabalıyoruz.:)

sağolasın bilgilen dirdiğin için hasan bi şimdiden sabırsızlanıyor benim kız tekneye binecek diye hadi

Hasan BALIKÇI 21-05-2010 19:28

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 85135)
sağolasın bilgilen dirdiğin için hasan bi şimdiden sabırsızlanıyor benim kız tekneye binecek diye hadi

:D:D:D:Diyi hadi bakalım.öpüyorum onu:)

yenal45 21-05-2010 19:48

abi ne olta ne yem bunun için bi bilgi veririseniz seviniriz hasan abi iğnede önemli yemleri nereden teğmin edicez

Saat 15:41.