RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   01/01/2011 İbrahim35 ile Çeşmealtında Yılbaşı... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8601)

adolomorola 08-01-2011 09:36

Çok güzel bir av olmuş,tüm ekibi kutlarım.

Neco bu kırmızı ne ayak kırmızı giymiş kımızıları çekmişsin yoksa bendemi bir deneme yapsam bu hafta bilmemki...:(:(

Mehmet durmuş durmuş sonradan açılmış gibi bir halin olmuş,sende cımbızlamışsın mercanları alttan mahşallah ;)

İbrahim ve Engin için söylenek laf yok zaten onların ne kadar eli balık çekmeye alışmış oldukları her hallarinden belli,kısaca başları biraz zahmetli ama çok güzel sonuçlanan bir av olmuş tüm ekibi birkez daha kutlarım...;)

Hasan BALIKÇI 08-01-2011 20:31

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 98820)
Hasan Abi, ne zaman istersen kapımız her zaman açık.
Yeterki geliyorum de...

biliyorum ibrahim kardeşim.:helal::helal::helal:
birgün mutlaka rahatsız edeceğimden kuşkun olmasın malum kıyılar artık pek sessiz sedasız;)
teşekkür ederim yüzü gibi yüreğide temiz kardeşim.:)

Necati ARAT 10-01-2011 08:38

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 98895)
Çok güzel bir av olmuş,tüm ekibi kutlarım.

Neco bu kırmızı ne ayak kırmızı giymiş kımızıları çekmişsin yoksa bendemi bir deneme yapsam bu hafta bilmemki...:(:(

Mehmet durmuş durmuş sonradan açılmış gibi bir halin olmuş,sende cımbızlamışsın mercanları alttan mahşallah ;)

İbrahim ve Engin için söylenek laf yok zaten onların ne kadar eli balık çekmeye alışmış oldukları her hallarinden belli,kısaca başları biraz zahmetli ama çok güzel sonuçlanan bir av olmuş tüm ekibi birkez daha kutlarım...;)

Abi güzel mesajın için teşekkürler..;)
Kırmızı tesadüf desem olmaz, biliyorsun tüm avlarımda giyiyorum..
Geçenlerde gittiğim bir avda bir çoban kardeş istedi ama bir keramet var bu montta dedim ve vermedim..:D:D
Bu avdada gerçekten Mehmet abimde bir anormallik vardı ama sonunda toparladı günü kuttardı ..

halim20 10-01-2011 12:13

Tebrikler arkadaşlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen mutlu bir zaman geçirmişsiniz.. Önemli olun yapılan işten mutlu ayrılabilmek değilmi zaten...

Necati ARAT 10-01-2011 15:19

Alıntı:

halim20 tafarından gönderildi (Mesaj 99100)
Tebrikler arkadaşlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen mutlu bir zaman geçirmişsiniz.. Önemli olun yapılan işten mutlu ayrılabilmek değilmi zaten...

Halim abi gerçekten öyle ..
Dostlarla 2011 e harika bir giriş yaptık..

Katılım için teşekkür eder 2011 de seninde nasibinin bol olmusını dilerim

er35han 10-01-2011 15:39

tebrikler kardeşim,elde olta kovada balık yeniyılı karşılamışsınız:):helal:.devamını dilerim rastgelsin.

Necati ARAT 10-01-2011 16:08

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi (Mesaj 99110)
tebrikler kardeşim,elde olta kovada balık yeniyılı karşılamışsınız:):helal:.devamını dilerim rastgelsin.

Erhan teşekkürler..
Yeni yılda darısı başıra işaallah..
Kal sağlıcakla..

ayhanusta_45 13-01-2011 00:42

4X4' lük bir av ve anlatım olmuş, emeklerinize sağlık iyi bir göz ziyafeti çektik sayenizde bütün ekibi tebrik ediyorum teşekkürler bu güzel paylaşım için , Saygılar...

Necati ARAT 13-01-2011 08:22

Alıntı:

ayhanusta_45 tafarından gönderildi (Mesaj 99436)
4X4' lük bir av ve anlatım olmuş, emeklerinize sağlık iyi bir göz ziyafeti çektik sayenizde bütün ekibi tebrik ediyorum teşekkürler bu güzel paylaşım için , Saygılar...

Ayhan abi bende katılımlarınız için teşekkür ederim..
Hele imzanıza bayıldım ..
Çok güzel anlatmışsınız olayı inanın burada bunu bulacaksınız..
Teşekkürler..

Saat 01:34.