![]() |
Herkese hayırlı günler,hayırlı işler..
Günaydın.. |
Alıntı:
Yemeğe gidecez nerede ise ..:hıııı: Neyse...... sende hoş geldin ..:helal: Madem günaydın dedin sanada günaydın..;) Hayırlı işler..:) |
Alıntı:
Necati sen sabah ne yedin?:P:P:P |
Alıntı:
Sigara böreği..;):D:D:D Baksana abi tabbiiki günaydın demişsin..:):P:P:P:P |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Hepiniz hoşgeldiniz abiler buyrun çaylarınız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Muratım çayları yapmış ama açılamadım.. Dur abi karşılıklı kahveleri içelim Halüsülasyonu atalım üzerimizden.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Kardeşim sağolasın .. Çaylar uyandırmadı .. Buyur kahve içelim..;) |
Kahveler harika olmuş ellerine sağlık Necati abi :)
|
Alıntı:
|
Necati üstüne damlatmışsın kahveyi..:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Beklerim..;) |
Cümleten Selamunaleyküm..
Gününüz aydın, Kazancınız bol olsun işaallah.. |
Alıntı:
Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı işler. |
Alıntı:
Hoş geldin Hayırlı işler .. Ne o ??:confused::oha: Dün akşam Barış kaptanı baskına gitmeşsin :oha::D:D |
Alıntı:
Şaka şaka o bana bi kalamar yapar anlaşırız:D Buarada kalamarı süper;) |
Alıntı:
Bizimki latifelerden ibaret.. Kalamarı güzel hee barış kaptanın ?? Ama maalesef kalamar bana dokunuyor ..;) |
Merhaba arkadaşlar.Herkese hayırlı işler.Necati sanada hayırlı akşamlar:D:D
|
Alıntı:
Oooo Kamil abim hoş geldin..;) :D:D:D:D Sanada hayırlı işler..;) Biliyormusun dün sen dedin ya Sigara böreği yaramaz diye.. Bak bu sabah kahvaltı yapmadım..:( Hakketen işe yarıyormuş be abi..:D:D:D |
Aleyküm selam Necati,hepinize hayırlı işler dostlar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Keyifler iyidir işaallah..;) İşler biraz hafiflemiş gibi ??;) Netin başına geçtiğine göre..:) |
Alıntı:
Ah be abi .. İşte hanım bir onu yapamıyor.. Dışarıdanda para vererek almak hem içimden gelmiyor hemde duygusal açıdan işeme gelmiyor..;):D:D:D |
Evet abiler kardeşler.. Çayyyyllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrr... Hemde deniz manzaralı .. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Cümletten hayırlı günler...
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman Kaptan olmasın sakın..
İstanbulu Feth etmeyi gitmiştir belki.. |
Alıntı:
şu andada çay içiyordum dur bi bakayım dedim. bizim kahvenin çayı kadar güzel olmasada çay içmeye beklerim.:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Hani konu nerede ..?? Bizi neden merakta koyuyorsun..?? Karareis Fatihii seniii...;):D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İLKER im dogana bırakacak cdyı alıp yukleyecem ama DOGANA nezaman verır resım ve vıdeoları bılemıyom. ogun 1 lıdakı - 2 cıpura - 1 mırmır ve bırazda ısparoz aldım İLKER im ise sadece 1 ısparoz aldı :) işin ilgıncı madya ya ısparozlar bır saldırıyo 2 dakka sonra ıne ucunda ne madya varr nede kırıntısı :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mazallah bak suya falan düşersin benim gibi dikkat et.:D:D:D:D:D |
Alıntı:
kardesım gorusemıyoz yawww bır ara bulusalım hep beraber muhabbetın belını kıralım olurmu ben sımdı cıkmak zorundayım ıse gıdecem |
Saat 04:29. |